Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Global Blockchain Kongresi’nde Bitay’a önemli ödül

Bitay, Global Blockchain Kongresi 2021’de (Global Blockchain Congress 2021) ödüle layık görüldü.

Blockchain teknolojileri alanında dünyanın önde gelen kuruluşları arasında yer alan Agora Group evsahipliğinde düzenlenen kongrede iki gün boyunca yapılan birebir görüşme ve toplantılar sonrasında finalinde yapılan oylama ile yatırımcılar, en beğenilen projeleri seçti. Yapılan oylama sonucunda Bitay, “Başarılı Olması/Fonlanması En Muhtemel” projeler arasından öne çıkarak ödülünü kazandı.

Etkinliğe katılan kurumsal ve bireysel yatırımcıların ilgi ve beğenisini toplayan ve ödül getiren etkenler Bitay’ın yakında duyuracağı BitayCoin arzının yanı sıra BitayCoin’in maksimum fayda sağlayacağı ürün ve hizmetler ekosistemi ve şirketin global operasyonlarda kaydettiği başarılar olarak sıralandı. Etkinlikte katılımcılara tanıtılan Bitay ürün ve hizmetleri ekosistemi, BitayX Launchpad, Bitay Visa Card, Bitay NFT Marketplace, Staking ve FUEL+ sadakat programını içeriyor.

Bitay Global tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada “Gittikçe büyüyen ve doğru partneri bulmanın gitgide zorlaştığı bir endüstride Global Blockchain Kongresi, en basit ifadeyle fark yaratan bir etkinlikti. Bitay’ın ürün çeşitliliğini en üst seviyeye çıkarma yolunda elimizi oldukça güçlendirecek olan BitayCoin’in satışı için üst düzey yatırımcılarla buluştuk. Şu anda 700.000’den fazla kullanıcıya hizmet vermekte olan Bitay’ın, burada yatırımcılardan gördüğü ilgi ve beğeniyi de düşününce bir sonraki etkinliğe daha büyük bir organizasyon olarak geri döneceği şüphesiz.” dendi.

30’dan fazla ülkeden 400’ü aşkın kurumsal yatırımcının katıldığı Global Blockchain Kongresi 2021, iki gün boyunca 300’den fazla birebir görüşmeye ve toplantıya sahne oldu. Toplam 24 yenilikçi proje ve girişimin yer aldığı etkinlik, 54 konuşmacı ve 120’den fazla bireysel ve kurumsal yatırımcı ile blok zinciri alanındaki en yeni gelişmelerin konuşulduğu uluslararası bir platform işlevi üstlendi.

İlgili Yazılar