Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Ozan Card, 2021’in son çeyreğinde kullanıcılarla buluşacak

Şubat 2021’de Ozan SuperApp’in lansmanını gerçekleştiren Ozan Elektronik Para, AUSTRIACARD ile yaptığı iş birliği sayesinde ön ödemeli “Ozan Card”ı kullanıcılarıyla buluşturmaya hazırlanıyor.

Yeni sürprizlerle birlikte Ozan Card, 2021’in son çeyreğinde kullanıcılarla buluşacak.

Ozan Elektronik Para, önemli iş birliklerini duyurmaya hız kesmeden devam ediyor. Kullanıcılar tarafından sıkça sorulan ve merak edilen Ozan Card’ın, kullanıcılarıyla buluşmak için son hazırlıkları tamamlanıyor. Partner seçimlerinde “Dünyanın en iyileriyle çalışıyoruz” mottosu ile hareket eden Ozan Elektronik Para; Ozan Card’ın tüm basım, dağıtım ve operasyon süreçlerini AUSTRIACARD’a emanet etti. Dünyanın en kapsamlı kart operasyonları şirketlerinden biri olan, Türkiye’nin ise öncü kart kişiselleştirme operasyon merkezi olan AUSTRIACARD’ın; Visa, Mastercard, American Express, Discover ve Troy kart şemaları tarafından tahsis edilen sertifikaları bulunuyor.

Her fırsatta “global bir Fintech” olma hedefinin altını çizen Ozan Elektronik Para, Şubat 2021’de Visa, Mart 2021’de ise UnionPay üyeliğini duyurmuştu. İlerleyen günlerde dünyanın en önemli diğer kart şemalarını da portföyüne ekleyeceğini duyuran olan Ozan Elektronik Para, bu sayede kullanıcılarına “Dünyanın her yerde geçen kart” söylemini de doğrulamış olacak.

Ozan Elektronik Para CEO’su Ömer Suner:Merakla beklenen Ozan Card’ı yakında kullanıcılarımızla buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Dünyanın her yerinde geçecek olan ve gerek kullanım gerekse tasarım anlamında fark yaratacak ön ödemeli Ozan Card, aynı zamanda Ozan SuperApp içinde sanal kart olarak da kullanılabilecek. Böylece, Ozan SuperApp’i tam kapsamlı bir SuperApp yapma hedefine bir adım daha yaklaşmış olacağız. Kartımız, kullanıcılarımız tarafından kolayca erişilebilir olacak. Bunu sağlamak için çok güçlü iş birliklerimiz yolda. Türkiye’nin en çok tercih edilen perakende noktalarında yer alacağız ve dijital mecralarda da iş birliklerimiz olacak. Tüm bu bahsettiğim süreçler kolay gibi görünse de aslında ciddi bir operasyon gücü ve planlama gerektiriyor. Bu noktada Türkiye’nin ve dünyanın en iyi kart operasyon merkezlerinden biri olan AUSTRIACARD ile iş birliği içinde olmanın mutluluğunu yaşıyorum ve kendilerine çok güveniyorum. Bu süreçte bize verdikleri destekten dolayı kendilerine bir kez daha Ozan Elektronik Para ekibi adına teşekkür ediyorum. Kullanıcılarımızı sevindirecek güzel iş birliklerine hız kesmeden devam edeceğiz.”

AUSTRIACARD CEO’su Burak Bilge: ‘’AUSTRIACARD olarak Türkiye pazarında çeyrek asırdır saygın kurum ve kuruluşlara, yüksek güvenlikli akıllı kart hizmetleri ve uçtan uca kişiselleştirilmiş çözümler sunuyor, yaptığımız maddi ve teknolojik yatırımlar ile ülkemizdeki etkinliğimizi ve pazar payımızı günden güne büyütüyoruz. Elektronik para kuruluşları bizim için sektöre olan katkıları ve yenilikçi yaklaşımları nedeniyle ayrı bir önem taşıyor. AUSTRIACARD Türkiye olarak bilgi güvenliği ve ödemeler dünyasına sunduğumuz hizmet ve ürün kalitesinin Ozan Elektronik Para tarafından da takdir edilmiş olmasını memnuniyetle karşılıyoruz.

Hedeflerimize doğru ilerlerken, bizim için en önemli detay müşterilerimize gerçek bir avantaj sağlayan, güvenli, düşük maliyetli ve yenilikçi ürün ve hizmetler üretebilmektir. Bu anlamda; Dünyanın en iyileriyle çalışma mottosu ile hareket eden, yeniliğe açık, yaratıcı, sektöre yeni bir ivme kazandıracağına inandığım Ozan Elektronik Para’ya şirketimiz ile yaptığı iş birliği ve  ‘’Ozan Card’’ ın tüm basım, dağıtım ve operasyonel süreçlerini bizlere emanet ettiği için ekibim ve kendi adıma teşekkür ediyorum.

Önümüzdeki süreçte, lansmanlarını gerçekleştirmiş olduğumuz, dijitalleşme stratejimiz doğrultusunda geliştirdiğimiz Dijital Arşivleme, Chatbot/Sohbet asistanı, IoT gibi yenilikçi ürünlerimiz ile birlikte,  Ozan Elektronik Para ile farklı ortak alanlar yaratacağımıza da yürekten inanıyorum.’’ dedi.

Ozan Elektronik Para Hakkında:

Kullanıcılarını geleceğin finansal servisleriyle buluşturmak üzere yola çıkan Ozan Elektronik Para, 6493 sayılı yasa kapsamında BDDK tarafından lisanslanmış, Ocak 2020 itibarıyla ise tüm faaliyetlerini TCMB’nin denetim ve gözetiminde sürdüren bir elektronik para kuruluşudur.

Ozan Elektronik Para geliştirdiği Ozan SuperApp uygulaması ile kullanıcılarına tüm dünyada, saniyeler içerisinde hesap açmadan para transferine, ön ödemeli karttan, değerli maden alım satımına kadar tüm finans ürünlerini sunarken aynı zamanda günlük hayata dokunan mesajlaşma uygulamalarından e-ticarete, uçak bileti satın almadan market siparişine kadar birçok hizmeti de tek bir uygulama üzerinden kullanıcılarıyla buluşturmayı hedeflemektedir.

Uluslararası lisans çalışmaları ile yakında İngiltere, Avrupa, ABD’de de faaliyetlerine başlamaya hazırlanan girişimin İstanbul ve Londra’da ofisleri bulunmaktadır.

AUSTRIACARD Hakkında:

AUSTRIACARD Holding 123 yıllık bir geçmişe sahip güvenli işlem ve doküman yönetimi konularında dünyanın sayılı şirketlerinden birisidir. Gurubumuz, Romanya’dan Kolombiya’ya, İngiltere’den İspanya’ya, Türkiye’den Amerika Birleşik Devletleri’ne dünyanın onlarca farklı noktasında yönettiği operasyonları ile yüzlerce kurumun ilk tercihidir. AUSTRIACARD Türkiye,  AUSTRIACARD AG’nin İstanbul’da kurulu ve 1996 yılından beri bankalar, e-para kuruluşları, belediyeler, kamu kurumları, oteller, hava yolu şirketleri, akaryakıt zincirleri gibi birçok farklı sektörden kuruluşa, yüksek güvenlikli akıllı kart hizmetleri ve çözümleri sunan en önemli iştiraklerinden biridir.

Visa, Mastercard, American Express, Discover, Troy gibi ödeme kuruluşlarınca sertifikalandırılmış, Türkiye’nin öncü kart kişiselleştirme operasyon merkezi ile bilgi güvenliği faaliyetlerini yürüten ACT Kart; Türkiye’deki pazar payını büyütürken, holdingin dijital dönüşüme dair yeni vizyonu doğrultusunda dijital güvenliğe yönelik yeni ürün ve hizmetleri de sunan  finansal teknoloji şirketi olma yönünde emin adımlar ile ilerlemektedir.

Grubumuzun dijital dönüşüm hedefine uygun olarak geliştirdiğimiz Dijital ve Fiziksel Arşivleme, yapay zeka destekli sohbet robotu Chatbot, IoT sektörü için geliştirilmiş olan Akıllı E-kilit, satış noktaları takip ve ölçümlemesi için kullanıma sunduğumuz Saha Satış Yönetimi ürünleri ile de müşterilerini her alanda desteklemeye devam etmektedir.

İlgili Yazılar