Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Papara’ya Milli Piyango kupon kodu alma geldi

Fatura ödemeleri, İstanbulkart bakiye yükleme, Oyun & E-pin ve abonelik ödemelerine kadar birçok ödeme işlemini tek tıkla gerçekleştirebilen  Paparalılar, artık Papara hesabından Milli Piyango kupon kodu da alabiliyor.

13 milyonu aşkın kullanıcısının hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen Papara, kullanıcılarını bir yenilik ile daha tanıştırdı. Artık Papara kullanıcıları, hesapları üzerinden Milli Piyango kupon kodu da alabiliyor.

Papara kullanıcılarının Papara hesabı üzerinden gerçekleştirdiği Milli Piyango kupon kodu ödeme işlemleri ise tamamen ücretsiz. Kupon kodu alma veya kupon kodunu aktive etme işlemleri için de komisyon ödenmiyor. Papara kullanıcıları sadece aldıkları kupon kodu miktarı için ödeme yapıyor. Örneğin 25 TL’lik kupon kodu alan bir kullanıcı, kupon kodunu aktifleştirdiğinde Milli Piyango hesabındaki bakiyesi aynı kalarak 25 TL oluyor. Papara hesabı üzerinden Milli Piyango kupon kodu alabilmek için 18 yaşından büyük olmak gerekiyor. Milli Piyango kupon kodu alan kullanıcılar, kuponunu Milli Piyango’nun kendi uygulaması veya web sitesinden aktive edebiliyor. 

Papara’da Milli Piyango kupon kodu nasıl alınıyor?

Papara hesabından Milli Piyango kupon kodu almak isteyen kullanıcılar, Papara hesaplarına giriş yapıyor ve ödemeler menüsünden Milli Piyango’yu seçiyor. 25 TL, 50 TL, 100 TL ve 250 TL’lik kuponlardan uygun olanı seçerek işlem tamamlanıyor. İşlem tamamlandığında işlem özeti bilgisi kullanıcı ekranına yansıyor. Kullanıcı işlem özeti bilgi ekranında gözüken kupon kodunu dilerse üzerine dokunarak kopyalayabiliyor ya da kupon kodunu Papara hesabında tanımlı e-posta adresine gönderebiliyor.

İlgili Yazılar