Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Ozan Elektronik Para’da B2B ve B2C Satış Direktörü Ozan Elçi oldu

Yakın zamanda lansmanını yaptığı ödeme geçidi ürünü “Ozan Merchant Solutions” ile orta ve büyük ölçekli işletmelere hizmet verecek olan Ozan Elektronik Para’da, B2B ve B2C satış direktörlüğü görevine Ozan Elçi getirildi.

Bankacılık ve teknoloji sektörlerindeki 15 yılı aşkın tecrübesi ile alanının deneyimli isimlerinden biri olan Elçi, son olarak Payten’de Account Manager olarak görev alıyordu. Ozan Elçi, Nisan 2021 itibarıyla Ozan Elektronik Para’daki görevine resmen başladı.

2021 yılı itibarıyla Ozan SuperApp ve Ozan Merchant ürünlerini kullanıcılarıyla buluşturan, eş zamanlı olarak da global arenaya iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan Ozan Elektronik Para, ekibini deneyimli isimlerle büyütüyor. Bankacılık ve teknoloji alanlarında edindiği 15 yılı aşkın tecrübesi ile birçok önemli projede stratejik roller üstlenen ve iş geliştirme, satış, ürün yönetimi gibi çeşitli alanlarda uzmanlığa sahip olan Ozan Elçi, Nisan 2021 itibarıyla Ozan Elektronik Para ailesine katıldı.

Ozan Elektronik Para CEO’su Ömer Suner: “Pandemi döneminin başından itibaren başladığımız ekip kurma sürecinde, alanının en başarılı isimlerini aramıza katmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyorum. Ekibimiz önemli isimlerle büyümeye devam ediyor. Son olarak aramıza katılan, sektördeki 15 yıla aşkın tecrübeye sahip Ozan Elçi ile beraber 45 kişilik bir ekibimiz oldu. Önümüzdeki aylarda önemli transferlerimiz devam edecek. Bunun yanı sıra, global bir fintech olmanın önemli adımlarından biri olarak İngiltere ofisimize de uyum ve teknik kadro başta olmak üzere işe alımlara başladık” dedi.

Ozan Elçi Kimdir?

Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi – Maliye bölümünde tamamlayan Ozan Elçi, iş hayatına Turkcell kurumsal satışta başlamış, ardından 9 yıl görev aldığı Garanti Ödeme Sistemlerinde kariyerine devam etmiştir. Burada, kredi kartı ve üye işyeri alanlarında önemli görevler üstlenip E-ticaret bölümünde yöneticilik yapmıştır. Elçi, 2016 yılı itibarıyla Payten’in MSU ekibine katılmış burada Account Manager olarak önemli projelere imza atmıştır. Ozan Elçi Nisan 2021’de Ozan Elektronik Para ailesine B2B ve B2C Satış Direktörü olarak katılmıştır.

İlgili Yazılar