Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Huobi Global, PrimeVote oyla ve listele etkinliğini başlattı

Huobi Global, Huobi Token’ı güçlendirme stratejisi kapsamında PrimeVote oyla ve listele etkinliğini başlattı.

Huobi Global, listeleme haklarını Huobi Token (HT) sahiplerine vermeyi ve topluluk oluşturucuları güçlendirmeyi amaçlayan PrimeVote oyla ve listele etkinliğini başlattı. Huobi, PrimeVote’un ilk turunda yapılacak oylama için Portekiz Milli Takım Taraftar Token’ı (POR) ve Arjantin Futbol Federasyonu Taraftar Token’ını (ARG) aday olarak seçti.

Bu hamle, Huobi Global’in son piyasa türbülansı ortasındaki güçlü mali durumunu göstermekle kalmıyor, aynı zamanda HT’nin sektördeki yerini güçlendirmeye yönelik daha önceki taahhüdünün de altını çiziyor. PrimeVote, kullanıcılara kendilerini en çok etkileyen kararlarda söz sahibi olabilmeleri için oy haklarını topluluğa verdiği için Huobi Global’in HT’yi güçlendirme yollarından biridir.

Huobi Global, Huobi PrimeVote’un ilk turunda yapılacak oylama için Portekiz Milli Takım Taraftar Token’ı (POR) ve Arjantin Futbol Federasyonu Taraftar Token’ını (ARG) aday olarak seçti. Katılımcılar, HT’ye sahip olarak veya oy vermek istedikleri tokeni listeye yatırarak oy hakkı ve güç kazanabilir, bununla birlikte 22.000 USDT ödül havuzundan pay kazanmaya hak kazanabilirler.

Huobi Global’in global danışma kurulu üyesi, Grenada’nın daimi temsilcisi ve tam yetkili büyükelçi ekselansları Justin Sun, sanal varlıklar sektöründeki yerini güçlendirmek için Huobi Token’ı destekleme konusunda şunları söyledi: “Oy hakkı HT’nin temel özellikleri arasında yer aldığı için PrimeVote tokenin güçlü yanlarını kullanıyor ve gücü, listelenecek projeye karar verecek olan topluluğun ellerine veriyor. Bu, kullanıcının güvenini artırmaya yardımcı olacak ve dolayısıyla tüm sanal varlık ekosistemine fayda sağlayacak.”

Oylama 14 Kasım ile 16 Kasım arasında iki gün sürecek ve katılımcılara HT varlıklarının veya POR/ARG mevduatlarının miktarına dayalı olarak oy verme yetkisi verilecek. İkincisinin değeri, her bir HT bir oya eşdeğer olacak şekilde, katılımcılara tanınan oylama gücünü belirlemek için HT cinsinden ölçülecektir.

Her katılımcı en fazla 5.000 oy kullanabilir. Daha fazla oy alan projeye Huobi Global’de listelenmesi için öncelik verilecek. 22.000 USDT ödül havuzu, toplam oy sayısıyla orantılı olarak bireysel oy sayısına göre bölünecek, kazanan ve kazanamayan projelere sırasıyla 20.000 USDT ve 2.000 USDT tahsis edilecek.

İlgili Yazılar