Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Alper Vargel, Schneider Electric Uluslararası Güç Ürünleri Birimi Ticari Dönüşüm Başkan Yardımcısı Olarak Atandı 

Schneider Electric, Alper Vargel’in Uluslararası Güç Ürünleri Birimi Ticari Dönüşüm Başkan Yardımcısı olarak atandığını duyurdu. 

Alper Vargel Pasifik, Hindistan, Orta Doğu Afrika ve Güney Amerika’da yaklaşık 95 ülkeyi kapsayan uluslararası operasyonlar bölgesinden sorumlu olacak.

Vargel, yeni görevinde şirketin uluslararası pazarlardaki büyümesini hızlandırmak amacıyla ticari operasyonlar ve dijital dönüşüm çalışmalarına liderlik edecek. Böylece Schneider Electric’in ticari stratejisini şekillendirmeye ve şirketin küresel başarı hedeflerine katkıda bulunmaya devam edecek.

18 yıldır Schneider Electric’te çeşitli görevlerde bulunan Alper Vargel, Türkiye’de satış, segment yönetimi, fiyatlandırma, ticari politikalar, teklif ve kanal pazarlaması alanlarında üst düzey rollerde geniş bir deneyim ve bilgi birikimine sahip. Yeni görevine atanmadan önce Vargel, Körfez Ülkeleri Pazarlama Başkan Yardımcısı, 4 farklı bölümün, teklif, kanal pazarlaması, fiyatlandırma ve e-ticaret hizmetlerine liderlik etmekteydi.

Alper Vargel, İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümü mezunudur.

İlgili Yazılar
Devamını oku

Vdf Grubuna yeni CEO ataması

Volkswagen Doğuş Finans Grup’ta yeni CEO ataması yapıldı. Bülent Önder 1 Ekim 2021 tarihinden itibaren, vdf Grup CEO’su…