Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

“Core Talent Genç Yetenek Programı”na Başvurular Devam Ediyor

ATP, Tıkla Gelsin ve Fiyuu iş birliğinde düzenlenen “Core Talent Genç Yetenek Programı” başvuruları 10 Mayıs’a kadar devam ediyor.

Ata Holding bünyesinde yer alan, teknoloji sektörünün önde gelen firmaları ATP, Tıkla Gelsin ve Fiyuu iş birliğinde düzenlenen “Core Talent Genç Yetenek Programı” başvuruları 10 Mayıs’a kadar devam ediyor. Teknoloji ve yazılım dünyasında kariyer yapmayı hedefleyen öğrenciler, yeni mezunlar ve genç profesyoneller için büyük bir fırsat sunan program, katılımcıların gerçek projelerde yer almasını ve sektör liderleriyle çalışma deneyimi kazanmasını sağlıyor.

Yenilikçi fikirlerin ve teknolojiye tutkulu bireylerin yer alacağı Core Talent Genç Yetenek Programı ile katılımcılar, ATP, Tıkla Gelsin ve Fiyuu’nun dinamik çalışma ortamlarını yakından tanıma şansı elde edecek. Program kapsamında, gerçek projelerde uzman yardımcısı seviyesinde kadrolu olarak çalışma ve mentör rehberliği ile kişisel becerilerini geliştirme fırsatı bulacaklar. Ayrıca genç yetenekler teknik ve yetkinlik eğitimleriyle desteklenerek, program boyunca sektör liderleriyle workshoplar, online ve yüz yüze buluşmalar ile bir araya gelerek profesyonel gelişimlerine katkıda bulanacaklar.

Geleceğin teknoloji liderlerinin, kariyerlerinde güçlü bir başlangıç yapmalarını amaçlayan Core Talent Genç Yetenek Programı’nda teknik test, kişilik envanteri  ve online değerlendirme merkezi süreci ile birlikte iş hayatının başında olan genç yeteneklere keyifli ve öğretici bir mülakat deneyimi sunuluyor. Program, üniversitelerin mühendislik, matematik/istatistik gibi sayısal bölümlerinden yeni mezun olanları ve 3’üncü veya 4’üncü sınıf öğrencilerini kapsıyor. Mezuniyet sonrası en fazla bir yıl iş tecrübesine sahip olan, yeni nesil teknolojilerle çalışmaya istekli genç yetenekler de programa başvurabiliyor. 10 Mayıs tarihine kadar başvuruların devam edeceği programın ayrıntıları ve başvuru formu için ATP’nin kurumsal internet sitesi ziyaret edilebilir.

İlgili Yazılar
Devamını oku

Pusula.ai’dan yerli yapay zeka çözümü

Teknopark İstanbul’da faaliyet gösteren Pusula.ai, yerli projeler ve yapay zekâ temelli yazılımlar geliştiriyor. Teknopark İstanbul’da faaliyet gösteren Pusula.ai,…