Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

AKLease’e Üç Yıl Üst Üste “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” Ödülü

AKLease, Great Place To Work® tarafından üçüncü kez Türkiye’nin En İyi İşvereni™ unvanına layık görüldü.

Uzman leasing çözümleriyle Türkiye’nin kalkınmasında önemli rol oynayan yatırımları destekleyen AKLease; bankacılık ve kredi hizmetleri kategorisinde üç yıl üst üste bu ödüle sahip olan tek leasing şirketi oldu.

Great Place To Work®’ün yaptığı araştırmalar sonucu her yıl açıklanan ve çalışan deneyimi konusunda fark yaratan şirketlerden oluşan Türkiye’nin En İyi İşverenleri™ 2023 listesi açıklandı.  AKLease, Great Place To Work® Enstitüsü tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” ödülünün üçüncü kez sahibi oldu. Ödül metodolojisinin; güven, etkin liderlik, değerler, çalışan potansiyelinin yükseltilmesi ve inovasyon başlıklarına dayandığı araştırmada AKLease, yüksek memnuniyet oranlarıyla üçüncü kez ‘Türkiye’nin En İyi İşvereni’ unvanını almaya hak kazandı. 

Ödülle ilgili açıklama yapan AKLease Genel Müdürü Eser Okyay; “AKLease olarak kurulduğumuz günden bu yana finansal kiralama sektöründeki öncü ve lider konumumuzu sürdürüyor, leasing çözümlerimizle müşterilerimize destek oluyoruz. İşveren markası alanında aldığımız bu önemli ödül, çalışanlarımıza da güven temelli bir iş yeri deneyimi sunduğumuzun bir göstergesi. Çalışan deneyimi anketlerinden elde edilen veriler ışığında yapılan analizlerde, üç yıldır tüm çalışanlarımızın yüksek oranda katılımının önemli bir rolü var. İnsan odaklı ve şeffaf iletişime dayanan kurum kültürümüzü, üçüncü kez layık görüldüğümüz bu ödülle global çapta taçlandırmak bizler için çok gurur verici. Bu kıymetli ödülü, şirketimizin değerli çalışanlarıyla paylaşıyor ve hepsini tebrik ediyorum. Bu memnuniyetin kalıcı olması adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

İlgili Yazılar