Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Accor ve BNP Paribas iş birliği duyuruldu

Accor Otel Grubu’nun BNP Paribas iş birliği ile tüm Avrupa’da geçerli olacak ortak markalı yeni ödeme kartı, sadakat programı ALL- Accor Live Limitless ile bağlantılı olacak.

Ortak markalı kart uygulaması ayrıca değişik versiyonlarla benzersiz fırsatlar sunacak.

Avrupa’nın en önde gelen otel zinciri Accor Otel Grubu ve BNP Paribas iş birliği ile hayata geçirilecek yeni ortak markalı ödeme kartı sektörde benzersiz bir pan-Avrupa iş birliği sunacak. Kart üyelere, günlük alışverişlerinde sadakat puanları toplama ve ilgi alanlarına göre uyarlanmış avantajlar ve fırsatlar sunacak.

Tüm Accor ekosistemine özel unutulmaz deneyimler

Karta abone olan ALL-Accor Live Limitless yaşam tarzı sadakat programı üyeleri, kartı tüm günlük alışverişlerinde kullanabilecekler. Sektörün en iyi sadakat programlarından birine bağlanan kart kullanıcıları, harcamaya başlar başlamaz puan kazanacak, daha hızlı bir şekilde daha yüksek bir statüye yükselecek ve hem grubun otellerinde hem de tüm Accor ekosisteminde özel ve unutulmaz deneyimler yaşayacaklar.

33 ‘ü aşkın havayolu ve 85 seyahat ve yaşam tarzı ortağı ile fırsatlar

Kart ayrıca pandemiden önemli ölçüde etkilenen bir ortamda, seyahatin geçici olarak kısıtlandığı bir zamanda üyelerin sadakat programlarından yararlanmaya devam etmelerini sağlamak için büyük önem taşıyor. Günlük yaşamda kazanılan puanlar, yeni keşifler için kısa molalarda, belki dağlarda veya sahillerde veya bir akşam yemeğinin ya da spanın tadını çıkarmak gibi aktivitelere ek olarak birçok şekilde kullanılabilecek. Puanların geçerliliği her satın alma ile genişletildiği için, kullanıcılar, 33’ü aşkın havayolu dahil 85 seyahat ve yaşam tarzı ortağı aracılığıyla gelecek yaz tatillerinde yeni destinasyonlar keşfetmeye devam edebilecekler. Ek olarak, elde edilen puanlar 2021’deki özel etkinliklere de harcanabilecek. Üyeler Paris Saint-Germain’i izlemek, Accor Arena’da bir konsere katılmak veya dünyaca ünlü yemek festivallerini ziyaret etmek için puanlarını kullanabilecekler.

Konukseverlik vizyonu

Yeni ödeme kartı, grup için müşteri bağlılığını güçlendirmekte önemli bir varlığı temsil ediyor. Kart sahiplerine sunulan çeşitli hizmetler, Accor’un “Artırılmış Otelcilik” stratejisinin mükemmel bir örneği olarak konukların karşısına çıkıyor. Kart konuklara ve yerel sakinlere benzersiz deneyimler yaşatmak için sofistike bir konukseverlik vizyonunu temsil ediyor. Sadece iletişimi sürdürmenin ötesine geçen kart, grubun sadakat programı ALL- Accor Live Limitless’in üyeleriyle ilişkisini de güçlendirmeyi amaçlıyor.

Accor Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Sébastien Bazin iş birliği ve yeni ödeme kartı hakkında şunları söyledi:

BNP Paribas ile olan ortaklığımız, sadakat oluşturma stratejimizin temel taşlarından birini hayata geçiriyor. Yenilikçi ve iddialı ALL ödeme kartının piyasaya sürülmesi, halihazırda 70 milyon üyeye sahip olan sadakat programımızın konuklarımıza sunulmasında önemli bir adımdır. Grubun gelir akışlarının çeşitlendirilmesini hızlandırarak yeni ve her zamankinden daha cömert ve öncü hizmetler sunabileceğiz. İki Avrupalı ​​liderin tamamlayıcı uzmanlığını birleştirerek, giderek artan sayıda sadık üyeyi grubumuza çekmek ve seyahat, eğlence dünyasında benzersiz bir ekosistem oluşturmak için yeni tekliflerin sunumunu hızlandırmayı amaçlıyoruz.

Banka değiştirmeye gerek kalmadan cömert bir kart

Piyasada şimdiye kadar sunulan en cömert ödeme kartlarından biri olan ALL Ödeme sistemi üç farklı katmandan oluşacak. ALL- VISA Pulse (Y kuşağına yönelik), ALL-VISA Explorer (iş veya eğlence amaçlı seyahat eden müşteriler için) ve ALL-VISA Ultimate (süper premium müşteriler için); kart kullanıcılarına abone olur olmaz avantajlar sağlayacak. Kullanıcıların yeni bir hesap açmasına veya banka değiştirmelerine gerek kalmayacak. Cari hesaba bağlantı yapıldıktan sonra kart birkaç dakika içinde tahsis edilecek. Kart, BNP Paribas ile ortaklaşa oluşturulan özel ve güvenli Accor Pay uygulamasına bağlanacak ve kullanıcıların bakiyelerini güvenli bir şekilde görüntülemelerine, harcamalarını yönetmelerine, puanlarını kontrol etmelerine ve istedikleri zaman konsiyerj hizmetiyle iletişime geçmelerine olanak tanıyacak. Kart ve ilgili tüm avantajlar önümüzdeki yılın başlarında açıklanacak.

BNP Paribas Direktörü ve CEO’su Jean-Laurent Bonnafé iş birliği ile ilgili şunları söyledi:

Ödeme kartı pazarı, özellikle Avrupa’da hem işlevsel hem de teknolojik olarak büyük bir dönüşüm geçiriyor. Avrupalı ​​bir bankacılık grubu olarak, müşterileri yeni alışkanlıkları ve istekleriyle desteklemek için ödeme çözümleri konusunda sürekli yenilikler gerçekleştiriyoruz. Bu nedenle, uluslararası otel endüstrisindeki müşteri deneyimine yönelik bu büyük ilerlemeye Accor ile birlikte dahil olmaktan mutluluk duyuyoruz.

İlgili Yazılar