Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

HUAWEI, yeni akıllı ofis ve ses ürünlerini tanıttı

HUAWEI, ‘Fashion Forward’ konseptiyle sunduğu ses ve akıllı mobil ofis serisinin yeni modellerini tanıttı.

HUAWEI, ‘Fashion Forward’ konsepti çerçevesinde sunduğu ses ve akıllı mobil ofis serisinin yeni modellerini Türkiye’de tanıttı. Huawei gerçekleştirdiği etkinlikte yeni tanıttığı inovatif ürünleriyle çalışma ve özel hayatı kolaylaştırıyor.

Huawei’nin yeni ürünlerini Türkiye pazarına tanıttığı etkinlikte sahne alan Huawei Tüketici Elektroniği Grubu Avrupa Başkanı William Tian, “Sıkı çalışmalarımız, yeni ürün ve hizmetlerimizin yüksek kalitesi sayesinde 2023 yılında çok güçlü bir performans sergiledik. Türkiye, Huawei Avrupa’nın en önemli pazarlarından biri, 2023 gelirimiz bir önceki yıla göre %25 arttı. 2024 yılında da sürekli olarak daha yenilikçi, yaratıcı, modaya uygun ürünleri pazara sunacağız. Tüm ortaklarımıza ve medyadaki dostlarımıza içten teşekkürlerimi sunuyorum. Bu performans sizin desteğiniz olmadan mümkün olamazdı. Bize inandığınız için teşekkür ederiz” dedi.

Etkinlikte Huawei’nin yıllık başarısını değerlendiren HUAWEI Tüketici Elektroniği Grubu Türkiye Ülke Müdürü Allen Yao, “Türkiye’de tüm koşullara rağmen gelişmeye ve büyümeye devam ediyoruz. Geçen yıla göre Huawei marka bilinirliği de zorlu piyasa koşullarına rağmen tüm yıl boyunca yüzde 5 arttı. Bilgisayar kategorisinde vizyonumuz, Yüksek Performanslı Ultra İnce PC’nin Türkiye’nin 1 numaralı markası olmak. Tablet kategorisinde ise, ofis sınırlarını aşarak her yerde hafif ofis vizyonunu gerçekleştirmek. Tüm bunlar bize güvenen sevgili Türk tüketicilerin eseri. Huawei’nin, tüketici güvenini asla sarsmayacağından emin olabilirsiniz” açıklamasında bulundu.

HUAWEI MatePad Pro 13.2

HUAWEI iş yaşamında yaratıcılığı artırmak üzere tasarlanan ve farklı ofis görevlerini yüksek performansla gerçekleştiren HUAWEI MatePad Pro 13.2 ürününü ön satışa sunduğunu duyurdu. 5,5 mm kalınlığında ve 580 gram ağırlığındaki tablet, geniş bir esnek OLED esnek ekrana sahip. 3,4 mm’lik çerçeveleriyle %94’lük ekran-gövde oranına sahip olan ürün aynı zamanda, şimdiye kadar üretilmiş en ince, en dar çerçeveli ve en yüksek ekran-gövde oranına sahip tablet olma özelliğine sahip. Ek olarak, MatePad’in Renk Yakalama özelliği, kullanıcıların başka bir uygulamadan bir renk seçmesini ve doğrudan kullanmasını sağlıyor.

HUAWEI X-True Display ve HUAWEI SOUND teknolojileriyle desteklenen tablette, üst düzey görsel ve işitsel deneyim ön plana çıkıyor. HUAWEI M-Pencil (3. nesil) kalem ve HUAWEI Akıllı Manyetik Klavye de bu deneyimi ve yaratıcı çalışmaları destekliyor. M-Pencil, NearLink teknolojisi ile tablete hızla bağlanıyor. 10 binden fazla basınç algılama seviyesini destekleyen ürün, yüksek bir dokunuş duyarlılığına sahip. NearLink’in düşük gecikme süresi, güçlü parazit önleme, doğru konumlandırma, yüksek verim, eşzamanlılık ve güvenilirlik özellikleri, M-Pencil’ın üstün performansına katkıda bulunuyor. Yeni HUAWEI Akıllı Manyetik Klavye ise gerektiğinde çıkarılabiliyor ve içerdiği tam alanlı dokunmatik yüzeyle, tabletin bir dizüstü bilgisayar gibi kullanılmasını sağlıyor.

32.999 TL fiyattan satılan MatePad Pro 13.2 yanında 3. Nesil M-pencil ve MatePad Pro Klavye hediye ediliyor.

İlgili Yazılar