Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

MultiNet’lilerin İngilizce eğitimi yüzde 65 indirimli

Multinet Up, yüzde 65 indirimli İngilizce eğitim fırsatı kampanyasını duyurdu.

Multinet Up, yemek kartı kullanıcılarını sevindirecek yeni bir kampanya daha duyurdu. Kampanya kapsamında, Open English’ten çevrimiçi İngilizce eğitim paketi satın alan Multinet’liler yüzde 65 indirimli eğitim fırsatı elde ediyor.

Multinet Up’ın, online İngilizce eğitim platformu Open English iş birliğiyle devreye aldığı kampanya kapsamında MultiNet yemek kartı kullanıcıları, Open English’ten satın aldıkları çevrimiçi İngilizce eğitim paketlerinde yüzde 65 indirim hakkı kazanıyor. İlk satın alımlarda geçerli olan kampanya 15 Kasım 2023 tarihinde sonlanacak.

Ana dili İngilizce olan eğitmenler tarafından CEFR standartlarına uygun, interaktif ve inovatif çevrimiçi dil eğitim hizmeti veren Open English, 7/24 canlı sınıflar eşliğinde kişiye özel çalışma planıyla kesintisiz dil becerisi kazanma fırsatı sunuyor. 

Tüm MultiNet yemek kartı kullanıcılarını kapsayan kampanyadan yararlanmak için Open English’in özel kampanya web sayfasındaki formun doldurulması gerekiyor. Özel kampanya linki MultiNet kullanıcıları ile paylaşılıyor. Mevcut üyelikler ile birleştirilemeyen kampanya, altı ve on iki aylık paketler için aynı indirim oranını sunuyor.

İlgili Yazılar
Devamını oku

GameX 2022 Sona Erdi 

Dijital eğlence ve oyun sektörünün en önemli markalarını Türkiye‘de buluşturan Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı GameX 2022, 4 günde…