Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

TEB’de avukatlara özel yeni ürün ve hizmetler

TEB, avukatlara özel sunduğu ayrıcalıklara yenilerini eklemeye devam ediyor.

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, şu açıklamada bulundu:

Bankamız bünyesinde çeşitli meslek gruplarından oluşan bir müşteri portföyüne sahibiz. Hizmete sunduğumuz ürünlerimizi bu kapsamda genişletip, müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun şekilde oluşturuyoruz. Mesleği avukat olan müşterilerimize de bankamızda öncelikli avantajlar sunmaya özen gösteriyor, geçtiğimiz yıllarda hayata geçirdiğimiz Avukat Paketi’nin içeriğini çeşitlendiriyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda uygun kredi faiz oranları ile ihtiyaç kredisi veriyor, Marifetli Hesap ile avantajlı mevduat faiz oranlarıyla birikimlerini değerlendirmelerine olanak sağlıyoruz. 

TEB’in avukatlara sunduğu bir diğer hizmet de Yıldız Bankacılık avantajları. Bankamızın üst gelir segmenti olan Yıldız Bankacılık ürün ve hizmetlerinden avukatlarımız 300 bin TL varlık ile yararlanabiliyor. TEB’in mobil uygulaması CEPTETEB üzerinden ulaşılan ‘Yıldız Ayrıcalıklar’ ile Yıldız Bankacılık müşterisi olan avukatlar; 500’ü aşkın restoranda indirimden kuru temizlemeye, market alışverişinden havalimanında sunulan ayrıcalıklara kadar 10 farklı kategoride avantajlar elde ediyor. Ayrıca havalimanlarında hızlı geçiş ayrıcalığından da yılda 24 kez ücretsiz yararlanıyorlar.”

Bireysel Emeklilik Planı’na aylık 400 TL’ye varan katkı payı

TEB, içeriğini sürekli yenilediği Avukat Paketi ile meslek grubu avukat olan müşterilerine ayrıcalıklı ürün ve hizmetler sunuyor. Avukatların ihtiyaçlarına odaklanan TEB, Barokart yüklemelerini TEB aracılığıyla gerçekleştiren ve UYAP sisteminden banka hesaplarına düzenli para transferi sağlayan müşterilerinin Bireysel Emeklilik Planı’na aylık 400 TL’ye varan katkı payı sağlıyor. Ayrıca Avukat Paketi koşullarını sağlayan müşterilerimiz, CEPTETEB İnternet Şubesi veya CEPTETEB Mobil Uygulaması üzerinden yaptıkları EFT ve havale işlemlerinde de ücret ödemiyor.

Müşterilerine anlaşmalı banka ATM’lerinde belirli limitler dahilinde ücretsiz para çekme imkanı sunan banka, yurt dışında da anlaşmalı olduğu ATM’lerden ücretsiz para çekme kolaylığı sunuyor.

Stajyer avukatlar için 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi

Stajyer avukatlara profesyonel hayatları boyunca destek olmayı hedefleyen TEB, stajyer avukatlara yönelik de 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmeti sunuyor. 

İlgili Yazılar