Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Tıkla Gelsin Mobil Uygulamasını ve Logosunu Yeniledi

TAB Gıda, çatısı altında bulunan E-ticaret platformu Tıkla Gelsin® ile dijital paket servis mobil uygulamasını müşterilerinin beklenti ve ihtiyaçlarına yönelik olarak güncelledi.  

Burger King®, Popeyes®, Arby’s®, Sbarro®, Usta Dönerci® ve Usta Pideci® markalarını bünyesinde bulunduran TAB Gıda’nın ve TFI TAB Gıda Yatırımları çatısı altında faaliyet gösteren Amasya® Et Ürünleri’nin e-ticaret plaformu Tıkla Gelsin®’e üye olan lezzet severler; burgerden dönere, salatadan çorbaya, pizzadan lahmacuna yüzlerce lezzete bir tıkla ulaşacak. 

Özel fırsatları ile sipariş deneyimini daha kaliteli kılacak Tıkla Gelsin®; kullanıcılarına ‘’Sana Gelsin’’ ve ‘’Gel Al’’ kategorilerinde iki farklı hizmet sunuyor. Sana Gelsin hizmetiyle kullanıcılar yenilenmiş mobil uygulama üzerinden sipariş ve teslimat sürecini tamamlarken, Gel Al hizmetiyle yenilenmiş mobil uygulama üzerinden siparişlerini oluşturup, restorana giderek siparişlerini teslim alabilecek. Böylece zaman kaybı da ortadan kalkacak.

Pandeminin ilk gününden itibaren birçok yenilikçi uygulamayı hayata geçiren TAB Gıda, Tıkla Gelsin® yenilenmiş mobil uygulaması veya www.tıklagelsin.com web sitesi üzerinden güvenli bir şekilde siparişleri alıyor. Online ve temassız olarak ödemesi yapılabilen ürünler, hijyen kuralları eksiksiz takip edilerek maske ile hazırlanıyor. Hazırlık aşamasında hem görev yapan çalışanların hem de siparişi teslim eden kuryelerin ateşi düzenli olarak ve sipariş yola çıkmadan hemen önce ölçülerek bilgilendirme kağıdına yazıldıktan sonra, ürün güvenli paket haline getiriliyor. Sipariş uygulamaları üzerinden temassız telimat seçeneğiyle sosyal mesafe kuralına uyulurken, tüm paket servis siparişlerinde kullanılan ’Güvenli Paket’ uygulaması sayesinde, ürünlerin restorandan tamamen kapalı çıkması garanti altına alınarak en sağlıklı şekilde teslimatı gerçekleşiyor.

İlgili Yazılar