Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

ZUBİZU, Brooks Brothers’ta üyelerine ayrıcalıklar sunuyor

Brooks Brothers, ZUBİZU markaları arasına katıldı.

ZUBİZU’lular Brooks Brothers mağazalarından 20.000 TL ve üzeri alışverişlerinde mevcut kampanyalara ek %10 hediye ayrıcalığından faydalanıyor.

Brooks Brothers, ZUBİZU’nun üyelerine ayrıcalıklar sağladığı markalar arasında yerini aldı. ZUBİZU’lular Brooks Brothers mağazalarında 20.000 TL ve üzeri alışverişlerde, 30 Nisan 2024’e kadar mevcut kampanyalara ek %10 hediye ayrıcalığından yararlanabilecek. 

200 yılı aşkın geçmişiyle Brooks Brothers, Klasik Amerikan stilini modern bir şekilde yorumlayarak zamansız koleksiyonlar tasarlıyor. Markanın rafine zevklere sahip, modern, şehirli kadın ve erkeklerin tercih ettiği tasarımlarında kalite ve el işçiliği ön plana çıkıyor. Hazır giyim, ayakkabı ve aksesuarda geniş bir koleksiyona sahip olan marka, özellikle ikon haline gelen gömlekleriyle moda dünyasına yön veriyor.

ZUBİZU üyeleri, Nisan ayında Brooks Brothers mağazalarında kendilerini bekleyen hediyeden ZUBİZU uygulamasından alacakları kodla toplam iki kere faydalanabilecek. Kampanya diğer hediye kodu kullanımlarıyla ise birleştirilemiyor. Merak edilen tüm detaylara ZUBİZU’dan ulaşılabilir.

5 milyonu aşan üyesine yeme-içmeden modaya, seyahatten otomobile, sağlıklı yaşamdan sanat ve eğlenceye farklı yaşam tarzlarına uygun öneri ve içerikler sunan ZUBİZU’nun markaları arasına Brooks Brothers’ın da katılmasıyla, ZUBİZU’luların ayrıcalıklı dünyası daha da genişledi. 

İlgili Yazılar
Devamını oku

Modanisa’da Üst Düzey Atama

Modanisa, Merchandiser Ekiplerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Toygar Tan’ı getirdi.  Tan, son olarak LC Waikiki bünyesinde Planlama…