Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Modanisa’da Üst Düzey Atama

Modanisa, Merchandiser Ekiplerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Toygar Tan’ı getirdi. 

Tan, son olarak LC Waikiki bünyesinde Planlama ve Alokasyon Süreç ve Sistemleri’nden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevini yürütüyordu.

5 kıtada 140 ülkeye gönderi yapan ve yıllık 250 milyon ziyaretçiye ulaşan Türkiye’nin ilk uluslararası ticaret ve online giyim platformu Modanisa, Merchandiser Ekiplerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı (Chief Merchandising Officer) görevine Toygar Tan’ı atadı.

İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Boğaziçi Üniversitesi’nde İşletme alanında Yüksek Lisans derecesine sahip olan Toygar Tan, iş hayatına Eczacıbaşında başladı. Ardından Mavi Jeans’te Chief Supply Chain & Planning Officer ve Colins’te Global Merchandise Planning & Allocation Director olarak iş hayatını sürdüren Tan, son olarak LC Waikiki bünyesinde Planlama ve Alokasyon Süreç ve Sistemleri’nden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak yer aldı.

İlgili Yazılar
Devamını oku

Workındo 2021 Raporunu Açıkladı

Workindo.com, 2021 inşaat sektörü raporunu infografik ile açıkladı. Yapı-inşaat sektörüne özel online kariyer ve hizmet platformu Workindo.com, 2021…