Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

2023 SMARTIES™ X Global Ödülleri’nin Kazananları Açıklandı 

MMA Global, SMARTIES™ X Global 2023 Ödülleri’nin kazananlarını açıkladı.

MMA Global, pazarlama alanında yenilikçilik ve etki yaratan kampanyalarıyla öne çıkan SMARTIES™ X Global 2023 Ödülleri’nin kazananlarını açıkladı. Bu prestijli ödül programı, sınırları zorlayarak endüstri standartlarını yeniden tanımlayan ve pazarlamanın geleceğini şekillendiren pazarlama profesyonellerinin üstün başarılarının göstergesi. 

SMARTIES™ X Global Ödülleri, pazarlama inovasyonunda liderliği temsil eden markaları ve ajansları öne çıkarıyor. Kazananlar, bu alandaki uzmanlıklarını vurgulayan benzersiz bir bilinirlik kazanmanın yanı sıra değerli endüstri bağlantıları kurma fırsatı elde ediyorlar. Ayrıca, SMARTIES™ X Global 2023 kazananları, sektör liderleri olarak konumlarını pekiştiren MMA Business Index’nde (BII)’de de yer alacak. BII, finalist ve kazanan verilerini kullanarak sıralamaları derleyen özgün bir metodoloji ile sadece en iyilerin yer aldığı bir endeks. 

Bu yıl, altı farklı kategoride; “Purpose Driven Marketing”, “Marketing Impact”, “Impact Media”, “Emerging Tech Marketing”, “E-commerce Marketing” ve “Creative alanlarında başvurular alındı.  

2023 SMARTIES™ X Global ödülleri, çeşitli kategorilerde 35 Altın, 35 Gümüş, 30 Bronz ödülün yanı sıra 10 Sektörel Ödül sunarak olağanüstü başarıları onurlandırdı. Yılın Markası olarak Dove, Yılın Reklamvereni olarak Unilever seçilirken; Louis Vuitton’s Destination Aranya ‘En İyi Gösterim’ ödülüne layık görülerek örnek bir yaratıcılık ve iş etkisi sergiledi. TikTok, ‘Yılın Yayıncısı’ olarak ön plana çıktı. CIF, ‘Yılın En Dayanıklı Markası’ olarak ödüllendirildi. Teknoloji alanında AdTheorent ‘Destekleyici Teknoloji Şirketi’, yaratıcılıkta ise Leo Burnett KSA ‘Yılın Yaratıcı Ajansı’ ödülünü aldı. Mindshare China ve Mindshare, sırasıyla ‘Yılın Medya Ajansı’ ve ‘Yılın Ajans Ağı Küresel’ olarak tanındı. WPP ise ‘Holding Ajans Şirketi’ olarak öne çıktı.  

Türkiye’den de finale kalan birçok marka ve ajans için de heyecanlı bekleyiş sona erdi. 10 Ödül kazanan kampanyalar da gösteriyor ki bu topraklardan çıkan fikirler, yenilikler ve yaratıcılık, SMARTIES X Global 2023’e damga vurdu. 

İŞTE KAZANANLAR:

Gold Mother Ai Social Messaging / Chat Apps / Text Messaging MediaMarkt Turkey Universal McCann 
Silver Akbank- Unleashing Power of Conversational Sales Data Insights / Contextual Marketing Akbank Akbank 
Silver Cif – Beautiful When Clean Project Brand Purpose / Activism Unilever / Cif SOBRAZ İLETİŞİM 
Silver Champions League Ferry Audio / Voice / Sonic Branding Mastercard Komputer 
Silver The Grillmasters Are Hitting the Field Small Budget, Big Impact Unilever Turkiye U-studio Istanbul Powered by Oliver 
Bronze Algida Real-Time Targeting with Dynamic Creatives Performance Marketing Unilever PHD Türkiye 
Bronze Elidor X TOG Young Women Support Centers & Solidarity Monument on Our Own Pathı Real Time Marketing Unilever Türkiye PHD Türkiye 
Bronze ATELIER GELARTO HACK THE MOVIE Small Budget, Big Impact Unilever Pixiu Digital Pazarlama Hizmetleri A.S 
Bronze Carte d’Or Gold Selection Golden Hour Live (Streaming) E-commerce Unilever Pixiu Digital Pazarlama Hizmetleri A.S 
Bronze Magnum – Pleasure is always on Social / Influencer Commerce Unilever Golin 

MMA Global’in APAC & Global SMARTIES™ Dünya Genel Başkanı ve CEO’su Rohit Dadwal, “SMARTIES™ X Global Ödülleri, pazarlamacıların olumlu bir değişim yaratmak ve daha parlak bir gelecek inşa etmek için sınırsız fırsatlar sunduğunu onurlandırıyor. Bu yılki kazananları kutluyoruz. Dünya çapında Pazarlama Mükemmelliği’nde öncü, yaratıcılık ve yaklaşımları sergiledikleri için onlara minnettarız. MMA SMARTIES sahnesinde bir araya gelen bu öncülerden ilham alıyoruz. Bu ödüllerin sahiplerini kutlamak bizim için ayrıcalık. Başarıları gerçekten sıra dışı” dedi. 

İlgili Yazılar
Devamını oku

Eksim Enerji’de Yeni Atama

Eksim Enerji’nin yeni CEO’su Arkın Akbay oldu. Eksim Holding’e bağlı Eksim Enerji’nin yeni CEO’su Arkın Akbay oldu. Uzun…