Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

ÜNLÜ Portföy deneyimli kadrosuyla yatırımlarda sürdürülebilir strateji sunuyor

ÜNLÜ Portföy yatırımcılara aktif yönetim, risk-getiri dengesi, sürdürülebilir strateji ve kişiye özel seçenekler sunuyor.

ÜNLÜ & Co’nun iştiraki ÜNLÜ Portföy, ‘Yatırım Kararlarınızın Ünlü Formülü’ mottosuyla yönettiği fonlar ile yatırımcılara güvenilir ve sürdürülebilir bir strateji sunuyor. Deneyimli kadrosu ile 2023 yılında yönettiği fon büyüklüğünü %100’ün üzerinde artıran ÜNLÜ Portföy, aktif yönetim, risk-getiri dengesi, sürdürülebilir strateji ve kişiye özel seçenekler ile öne çıkıyor.

ÜNLÜ Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Utku Özay, “ÜNLÜ Portföy olarak uzman ekibimiz ile birlikte bizim işimiz riskleri yönetmek. Deneyimli ekibimiz ile yönettiğimiz fonlar, yatırımcılar için özellikle volatilitenin yüksek olduğu dönemlerde güvenli bir liman sağlıyor. Bu noktada yatırımcılara önemli bir fırsat ve rahatlık sunuyoruz” dedi.

ÜNLÜ Portföy Genel Müdürü Semih Kara ise, “ÜNLÜ Portföy olarak fonlarımızın eşik değerlerin üzerinde getiri sağlamasını hedefliyoruz” diye konuştu.

Türkiye’nin öncü yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co’nun iştiraki ÜNLÜ Portföy, ‘Yatırım Kararlarınızın Ünlü Formülü’ mottosuyla yatırımcılara güvenilir ve sürdürülebilir bir strateji ile yatırım yapma imkanı sağlıyor. Zorlu geçen 2023 yılında, yönettiği fon büyüklüğünü %100’ün üzerinde artıran ÜNLÜ Portföy, finans piyasaları açısından risklerin devam ettiği 2024 yılında da aktif yönetim, risk-getiri dengesi, sürdürülebilir strateji ve kişiye özel seçenekler ile önemli bir getiri sağlamaya odaklandı.

‘Yönettiğimiz fonlar güvenli bir liman’

Finans piyasalarında yatırım yaparken, finansal okuryazarlığın önemli bir etken olduğuna vurgu yapan ÜNLÜ Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Utku Özay, “Deneyimli ekibimiz ile yönettiğimiz fonlar, yatırımcılar için özellikle volatilitenin yüksek olduğu dönemlerde güvenli bir liman sağlıyor. 2024’te önde gelen merkez bankalarının faiz kararlarının yanı sıra başta Amerika’da olmak üzere ulusal seçimlerin ve jeopolitik risklerin varlık fiyatlamaları üzerinde belirleyici olmasını bekliyoruz. Çok bilinmeyenli bir dönem. ÜNLÜ Portföy olarak uzman ekibimiz ile birlikte bizim işimiz bu riskleri yönetmek. Bu noktada yatırımcılara önemli bir fırsat ve rahatlık sunuyoruz” dedi.  

‘Eşik değerlerin üzerinde getiri sağlamayı hedefliyoruz’

ÜNLÜ Portföy Genel Müdürü Semih Kara ise, 2024 yılının finansal piyasalar açısından zorlu geçmesini beklediklerini söyleyerek, şöyle devam etti: “Buna karşın, ÜNLÜ Portföy olarak araştırma ve temel analize dayalı, deneyimli bir ekip tarafından tespit edilen ve düzenli olarak güncellenen, sürdürülebilir bir yaklaşımla yönettiğimiz fonlarımızda, piyasa koşulları ne olursa olsun yatırımcılarımıza istikrarlı getiriler sağlayarak varlıklarına değer katmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda ÜNLÜ Portföy olarak fonlarımızın eşik değerlerin üzerinde getiri sağlanmasını hedefliyoruz.

İlgili Yazılar