Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

L’Oréal Türkiye, Gümüş Stevie’ye layık görüldü 

L’Oréal Türkiye “Kamu Hizmeti İletişiminde Yenilik” Gümüş Stevie ile ödüllendirildi.

L’Oréal Türkiye’nin afetin yıkıcı izlerini hafifletmek amacıyla 400’ün üzerinde gönüllü L’Oréal Türkiye çalışanıyla inşa ettiği “Mobil Güzellik Servisleri Tırı” uluslararası bir ödül ile daha onurlandırıldı. L’Oréal Türkiye “Mobil Güzellik Servisleri Tırı” projesi, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’da (MENA) iş dünyasındaki inovatif projeleri desteklemeyi amaçlayan Stevie Awards organizasyonu tarafından “Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Ödülleri” kategorisinde “Kamu Hizmeti İletişiminde Yenilik” Gümüş Stevie ile ödüllendirildi.

L’Oréal Türkiye, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’da (MENA) iş dünyasındaki inovasyonu desteklemeyi amaçlayan saygın ödül organizasyonlarından Stevie Awards’ta büyük bir başarı elde etti. İhtiyaç Haritası ve Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) iş birliğiyle belirlenen ihtiyaç doğrultusunda ve The Captain Agency koordinasyonu ile hayata geçirilen “Mobil Güzellik Servisleri Tırı” projesi, Stevie Awards organizasyonu tarafından “Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Ödülleri” kategorisinde   “Kamu Hizmeti İletişiminde Yenilik” gümüş ödülüne layık görüldü. 

L’Oréal Türkiye Mobil Güzellik Servisleri Tırı projesi daha önce de sosyal sorumluluk alanında en prestijli uluslararası programlardan biri olan Communitas Awards tarafından iki ayrı ödüle layık görülmüştü.

“Deprem bölgesine güzellikle nefes olmak istedik”    

Projeye değinen L’Oréal Türkiye Ülke Müdürü Sinem Sandıkçı Gökçen, “Şubat ayında yaşanan deprem felaketi hepimizi derinden etkileyen bir olaydı. Deprem bölgesinde bulunan kişilerin zor zamanlarda geleceğe umutla bakabilmeleri amacıyla tek yürek olduk, güzelliğin hayatları iyileştirme gücüne olan inancımız ve bölgeye güzellikle nefes olma hedefimizle L’Oréal Türkiye çalışanları olarak “Mobil Güzellik Servisleri Tırı”nı inşa ettik. Tırımız 1 ay boyunca 6 farklı çadır kentte 7 bin ücretsiz saç, cilt bakımı ve makyaj servisi verdi; tıra eşlik eden mobil çocuk parkı ve çocuk filmi gösterimi ile de 3 bin çocuğa ulaştık. Geçtiğimiz günlerde Mobil Güzellik Servisleri Tırı projemizle sosyal sorumluluk dünyasının en saygın programlarından biri olarak kabul edilen Communitas Awards tarafından iki ayrı ödüle layık görülmüştük. Türkiye, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’da (MENA) iş dünyasındaki inovasyonu desteklemek amacıyla gerçekleştirilen dünyanın en saygın ödül organizasyonlarından Stevie Awards ile projemizin kazandığı uluslararası ödüllere bir yenisini daha eklediğimiz için çok gururluyuz. Bu ödüllerde emeği geçen tüm L’Oréal Türkiye ailesine gösterdikleri özveri ve İhtiyaç Haritası, UCİM, The Captain Agency ve tüm iş ortaklarımıza da bu projede yanımızda oldukları için çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

İlgili Yazılar
Devamını oku

Yeni normalin yeni pazarlaması: E-ihracat

Türkiye’deki başarısını yurt dışındaki pazarlara taşımak isteyen markaların karşısına çıkan çok sayıda bilinmeyen, markaların büyüme adımlarını yavaşlatıyor. Digital…