Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

GCA, GCA Career Forward’ı hayata geçirdi

GCA, yeni işveren markası GCA Career Forward’ı hayata geçirdi.

GCA, güçlü bir işveren markası olma hedefiyle insan kaynakları sürecini ileri taşımaya devam ediyor. Bu bağlamda, “Gelecek İçin İlerle” sloganı ile GCA Career Forward markasını hayata geçiren GCA, güvenilirlik, gelişim ve çağdaşlık ilkelerini benimseyerek hem mevcut çalışanları hem de potansiyel çalışanları ile daha çok etkileşimde bulunmayı ve daha fazla genç yeteneğe ulaşmayı amaçlıyor.

GCA, mevcut ve potansiyel çalışanların çalışma ortamlarını geliştirmek için GCA Career Forward markasını hayata geçirdi. GCA ekibinde yer alan deneyimli profesyonellerin ve farklı bakış açıları sunan genç kuşakların önerileriyle GCA Career Forward markasını şekillendiren GCA, var olan çalışanların marka elçisi olacakları bir ortam oluşturmayı ve potansiyel çalışanların dikkatini çekecek bir işveren markası oluşturmayı planlıyor.

“Çalışanlarımızın kariyerlerinde önemli adımlar atmalarına yardımcı oluyoruz”

Çalışan deneyimlerine büyük bir önem verdiklerine dikkat çeken GCA Genel Müdürü Dr. Abdullah Gayret, “GCA olarak, başarının sadece tutkulu, yetenekli ve sürekli değişime ayak uyduran bireylerin bir araya gelmesiyle gerçekleşebileceğine inanıyoruz. İşe alım süreçlerimizde bu bakış açısı ve şirketimizin sürekli büyüme hedefleri önemli bir rol oynuyor. Şirketin vizyonunu ve misyonunu destekleyen yetenekleri çekmek, organizasyonumuzun stratejik hedeflerine ulaşmasına yardımcı oluyor. Ayrıca, işe alım süreçlerimizde yeni bakış açılarına ve çeşitli deneyimlere sahip profesyonelleri değerlendirmek, firmamıza yenilikçi düşünce ve olumlu katkılar getirecek potansiyel liderleri bulmamıza destek sağlıyor. Çalışanlarımıza ve potansiyel çalışanlarımıza farklı perspektifler sunmak, iş süreçlerini iyileştirmek ve inovasyonu teşvik etmek ise rekabet avantajı elde etmemize imkân yaratıyor. Farklı jenerasyonlar arasındaki sinerji, firmamızı etkili bir şekilde geleceğe taşımaya yardımcı oluyor. Bu doğrultuda, işveren markamız GCA Career Forward’ı hayata geçirmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Deneyimli profesyonellerimiz ve ekibimizi daha da enerjik yapan genç kuşakların görüşleri ile bir yol haritası belirdik. Bu yol haritası doğrultusunda; Gürok Grubu bünyesindeki şirketler ile oluşturduğumuz güçlü bağ ve mentorluk fırsatları ile çalışanlarımızın gerçek potansiyellerini ortaya çıkararak, kariyerlerinde önemli adımlar atmalarına yardımcı oluyoruz. Ayrıca, yetenekli ve vizyon sahibi profesyonellere kariyerlerinde ilerlemeleri ve gelişmeleri için fırsat sunarken; dış paydaşlarımıza da örnek olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Ana hedefimiz; çalışanlarımıza sürekli gelişim ortamı ve fırsatı yaratmak”

İnsan kaynağının en önemli sermaye olduğunun bilinci ile her geçen gün bu değeri daha etkin hale getirebilmek için çaba gösteriyoruz” diyen Gayret, “Ana hedefimiz çalışanlarımızın sürekli gelişim göstermeleri ve potansiyellerini gerçekleştirmeleri için, gelişim ortamı ve fırsatı yaratmak; çalışanlarımız için adil bir çalışma ortamının oluşturulması ve sürdürülmesini sağlamak. Ayrıca, kurum kültürümüzde eğitime de büyük önem verilmektedir. Çalışanların yetkinlik, bilgi, beceri düzeylerinin geliştirilmesine ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlar. İhtiyaçlara göre; teknik, sosyal ve psikolojik destekli eğitimlerin yanında iş ve yönetim becerilerini geliştirici, organizasyonel etkinliği arttırıcı eğitimler de verilmektedir. Dolayısıyla, şirketimizde güçlü bir takım ruhu ve iş birliğinin hakim olduğunu söyleyebilirim. Çalışanlarımıza sunduğumuz kariyer fırsatları, eğitim imkânları ve şeffaf iletişim politikaları, onların gelişimine katkıda bulunarak memnuniyetlerini artırıyor. Bunun yanı sıra, iş hayatı ile kişisel yaşamları arasında denge sağlamalarına yardımcı olacak esnek çalışma düzenleri ve destekleyici bir çalışma ortamı sunmaya özen gösteriyoruz.” diye konuştu.

İlgili Yazılar
Devamını oku

BinBin’in yeni rotası Üsküp

BinBin, Makedonya’nın başkenti Üsküp’te faaliyete başladı.  Bulgaristan ile başladığı yurt dışı açılımını Bosna Hersek ve Hırvatistan’la sürdüren; GO…