Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Acer, iki yeni yönlendiricisini tanıttı

Acer, iki yeni oyun yönlendiricisini duyurdu.

Kablosuz oyun oynamaya yönelik yeni Predator Connect T7 Wi-Fi 7 Mesh Router, ışık hızında hızlar ve düşük ağ gecikmesi sunuyor.

Acer, stabil bağlantı ve gelişmiş kablosuz oyun deneyimi için Qualcomm® Immersive Home Platformunun ve üç bantlı Wi-Fi 7’nin gücünden yararlanan iki yeni oyun yönlendiricisini duyurdu. Predator Connect X7 5G CPE, kesintileri en aza indiren çift WAN bağlantısının yanı sıra 5G ve Wi-Fi 7 aracılığıyla son derece yüksek hızda internet erişimi sağlıyor. Predator Connect T7 Wi-Fi 7 Mesh Router, çok bağlantılı Wi-Fi mesh sisteminin genişletilebilirliği ile hızlı, güvenilir ve geniş ağ kapsama alanı sağlıyor ve mesh kurulumunda kablo düzeyinde gecikme süresi sunuyor.

Qualcomm Technologies’in gelişmiş dört çekirdekli işlemcisinden güç alan X7 ve T7, oyunculara ve yayıncılara hızlandırılmış çevrimiçi deneyimler, Wi-Fi 7 ile gelişmiş Spektrum Kullanımı ve bağlı cihazlar arasında gelişmiş MU-MIMO ve OFDMA sağlıyor.

Acer Inc. Bağlanabilirlik Çözümleri Genel Müdürü Wayne Ma, “Oyuncuların oyunlarını yeni zirvelere taşımalarını sağlayan 5G ve Wi-Fi 7 bağlantı seçeneklerine sahip en yeni Predator yönlendiricilerini duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Qualcomm’un Immersive Home Platformu ve dört çekirdekli işlemcileri sayesinde yeni Predator yönlendiriciler, daha geniş bir oyuncu yelpazesine hitap ediyor ve oyun ortamlarına üst düzey performans ve hız getiriyor” dedi.

Qualcomm Technologies Genişbant ve Ağ Bağlantılarından Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Rahul Patel, “Qualcomm Technologies olarak Acer ile işbirliği yapmaktan ve 5G, Wi-Fi 7 ve Mesh Networking’i kapsayan gelişmiş bağlantı teknolojilerinden oluşan eksiksiz bir paketi sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yeni nesil oyun deneyimi açısından son derece önemli olan bu teknolojilerin sürükleyici ve tepkisel oyun deneyimleriyle kullanıcıları heyecanlandıracağına inanıyoruz” dedi.

Predator Connect Yönlendirici Serisi: Wi-Fi 7 ile Yeni Nesil İnternet Hızlarını Açığa Çıkarıyor

Acer’ın oyun yönlendiricileri, yeni Wi-Fi 7 Predator yönlendiricilerin eklenmesiyle dev bir adım atıyor. Qualcomm Technologies’in kablosuz ağ teknolojileri alanındaki yenilikleri sayesinde bu yönlendiriciler Wi-Fi 6’ya kıyasla hızı iki katına çıkarırken Wi-Fi bağlantısıyla oyun oynayan kullanıcılar için büyük bir esneklik sağlıyor ve Wi-Fi 7’nin önemli ölçüde azaltılmış gecikme süresi, daha iyi parazit yönetimi, yüksek bant genişliği ve bağlı cihazlar için tutarlı performansı sayesinde performansı artırıyor.

Predator Connect X7 5G CPE, 5G üzerinden 3,5 Gbps ve 1 ms gibi son derece düşük bir gecikme süresi sunarak 5G ve Wi-Fi 7 üç bantlı BE11000 verimini birleştiren ilk ürün olarak öne çıkıyor. Kullanıcılar, olası kesintilere karşı çalışmalarını kesintisiz bir şekilde sürdürmek için mesh ağındaki cihazlar arasında yük dengeleme ve yük devretme mekanizmalarını içeren 5G ve ethernet aracılığıyla çift bağlantı özelliğinden faydalanıyor. Predator Connect T7 Wi-Fi 7 Mesh Router, üç bantlı Wi-Fi 7 verim desteği ile BE11000’in birleştirilmiş verimine ayak uyduruyor ve güvenilir aktarım ve daha iyi tüm ev kapsama alanı için Eşzamanlı Yüksek Bantlı Çoklu Bağlantı (High-Band Multi-Link Simultaneous) özelliği sayesinde çok birimli mesh sistemlerine zahmetsizce entegre edilebiliyor.

Sınıfının En İyisi Deneyimler için Akıllı Yazılım Uyumluluğu

Ağ hızlandırma özelliğine sahip olan en yeni Predator oyun yönlendiricileri, binlerce farklı oyun, uygulama ve web sitesi için gelişmiş ağ verisi algılama ve optimum önceliklendirme gibi işlevler sağlayan Intel Killer Önceliklendirme Motoru ile uyumlu bir şekilde çalışıyor. Wi-Fi 7’nin 320 MHz kanal desteği, 4K QAM ve Çoklu Bağlantı Operasyonları gibi özellikleri, cihazların farklı frekans bantlarında ve kanallarda aynı anda veri gönderip almasını sağlayarak yönlendiricilerin performansını iyileştiriyor, verimi artırıyor, gecikmeyi azaltıyor ve ağdaki parazitleri en aza indiriyor. Çok Bağlantılı Mesh sayesinde oyuncular, birleştirilmiş bir ağ oluşturmak için birlikte çalışan birden fazla erişim noktası kullanarak evlerde ve geniş mekanlarda daha akıllı ve verimli Wi-Fi bağlantısı elde ediyor.

Oyuncular, Acer Predator Connect yardımcı uygulaması aracılığıyla yönlendiriciler üzerinde tam kontrole sahip oluyor ve kasanın üst kısmında bulunan Predator logosunun çok renkli aydınlatma göstergesi aracılığıyla kablosuz ağın sinyal gücünü takip edebiliyor. Cihazlar, ek bir güvenlik katmanı olarak, ağa bağlı cihazları potansiyel saldırılara karşı koruyan ve ağ trafiğini incelemeye yardımcı olan yerleşik Trend Micro Home Network Security motoru içeriyor.

İlgili Yazılar