Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

AKLease’e ikinci kez “En İyi İş Yeri” ödülü

AKLease, “Türkiye’nin En İyi İş Yeri” ödülünün sahibi oldu.

AKLease, insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı şirketi Kincentric’in çalışanlara yönelik yaptığı Best Employers 2023 programı kapsamında, “Türkiye’nin En İyi İş Yeri” ödülünün sahibi oldu. AKLease, ikinci kez aynı ödüle layık görüldü. 

Uzman leasing çözümleriyle 35 yıldır Türkiye’nin ekonomik büyümesine destek olan AKLease, insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı şirketi Kincentric’in ‘Best Employers 2023’ programı kapsamında Türkiye’de Best Employers 2023 (En iyi İş Yeri) ödülünü kazandı. Türkiye’nin en geniş katılımlı iş yeri araştırmasında ikinci kez aynı başarıyı elde eden AKLease, çalışan bağlılığı ve deneyimini etkileyen kariyer olanakları, eğitim ve gelişim imkânları gibi iş unsurlarındaki başarısını bir kez daha kanıtladı.

2023 yılı En İyi İşyerleri programı kapsamında 1 Ekim 2022 – 30 Eylül 2023 tarihleri arasında araştırmaya katılan 40 farklı sektörden 380 şirket arasında yaklaşık 250 şirket değerlendirildi. Şirketler, çalışan bağlılığı ve deneyiminin yanı sıra çeviklik, bağlı kılan liderlik ve yetenek odağı endekslerine göre mercek altına alındı. 

“Çalışanlarımızın ihtiyaçlarına odaklanmaya devam edeceğiz”

Ödülle ilgili açıklama yapan AKLease Genel Müdürü Eser Okyay, “AKLease, çalışan memnuniyetini stratejisinin merkezinde konumlandırmış bir şirket. Kapsayıcılık, çeşitlilik, açık iletişim, iş birliği ve pozitif motivasyon şirketimizin her kademesinde içselleştirilmiş önemli prensiplerimiz arasında yer alıyor.   Şirket kültürümüzü güçlendirmek ve çalışanlarımızın kişisel gelişim ve kariyer yolculuklarını desteklemek için her yıl önemli İK ve eğitim yatırımları yapıyoruz. Kincentric Best Employers araştırması, bu çabalarımızın başarıyla taçlandığının önemli bir göstergesi oldu. Tüm çalışanlarımızın katılımıyla gerçekleşen değerlendirmede, bağlılık sonuçlarımızı bir önceki yıla göre daha da yükselterek bu önemli ödülü bu yıl ikinci kez kazanma başarısını gösterdik. Gelecekte de çalışanlarımızın ihtiyaçlarına odaklanarak bu alandaki güçlü işveren markalarından biri olmayı ve başarımızı sürdürülebilir kılmayı hedefliyoruz” dedi. 

İlgili Yazılar
Devamını oku

Aytemiz’de üst düzey atama

Aytemiz Akaryakıt Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü’ne Duygu Deniz Kadıoğlu Atandı. Pazarlama, marka ve iletişim alanında farklı sektörlerde…