Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

TP Petrol’ün İletişim Ajansı PİAR Oldu

Akaryakıt sektörünün önde gelen firmalarından TP Petrol Dağıtım AŞ.’nin tüm stratejik iletişim çalışmaları PİAR İletişim tarafından yürütülecek.

1963 yılına kadar uzanan köklü tarihi ile Zülfikarlar Holding bünyesinde kullanım hakkına sahip olduğu Türkiye Petrolleri markasıyla faaliyet gösteren TP Petrol Dağıtım AŞ., kurumsal iletişim çalışmaları için PİAR İletişim ile anlaştı.

PİAR İletişim, Türkiye’nin en büyük istasyon ağlarından birine sahip olan Türkiye Petrolleri’ne stratejik iletişim danışmanlığı kapsamında; marka iletişimi, medya ilişkileri, lider iletişimi, dijital PR, bayi iletişimi ve etkinlik yönetimi konularında hizmet verecek.
 

PIAR İletişim Danışmanlık Şirketi Ajans Başkanı Selin Oran:Yeni medyanın değişen dünyasında dijital platformları büyüten ve geliştiren medya iş ortaklarımızla birlikte yeni nesil iletişim ekosistemine yön verirken, yeniliğe odaklanan markalarımızla birlikte büyüme devam ediyoruz.”

İlgili Yazılar
Devamını oku

Apsiyon’un ilk reklam filmi yayında

Odağına insanı alan çalışmalarla apartman ve site yönetimini dijitalleştiren Apsiyon’un ilk reklam filmi yayınlandı. Apsiyon’un her zaman yöneticilerin…