Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

People Make The Brand Bu Yıl Online Gerçekleşiyor

People Make The Brand, günümüzde her alanda insan hayatına yön veren ve onun en önemli gereksinimi haline gelen “Teknoloji” yi, alanında uzman konuşmacılarıyla ele alacak.

“Paradigma Kayması” ana temasıyla bu yıl 8. kez düzenlenen işveren markası konferansı People Make The Brand, 11 Şubat Perşembe günü saat 14:00-16.00 arasında gerçekleşecek ikinci oturumunda “Teknoloji” diyecek.

Pandemiden ötürü geçtiğimiz yıllardan farklı olarak 6 aya yayılan 4 farklı oturum ile online konferanslar dizisi halinde gerçekleşen etkinliğin “Teknoloji” oturumunun kürasyon ve moderasyonunu ilk oturumda olduğu gibi People Make The Brand’in yaratıcısı, Dinamo Danışmanlık Kurucu Ortağı ve Universum Orta Doğu Direktörü Evrim Kuran ile Harvard Business Review Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turan üstlenecek.

“Teknoloji” oturumunda alanında uzman yerli-yabancı 6 konuşmacı; “Data Çağında İnsan Kalmak”, “İçgüdü ve İçgörüyü Dengelemek: Şirketlerde Dijital Araçlar ve Analog İnsanlar Nasıl Entegre Oluyor?”, “Beceri Boşluğunu Kapatmak: Eski Becerilerden Arınmak; Yeniden Beceri Kazanmak” konularını tüm detaylarıyla masaya yatıracak.

People Make The Brand’in ikinci oturumu “Teknoloji” de yer alacak konuşmacılar ve konu başlıkları şu şekilde:

İnsan ve Makine – Müşteri / İnsan Davranışında Yeni Bir İvme

Dünya çapında 15’ten fazla ülkede 1000’den fazla toplantıda konuşma yapan Girişimci, İnovasyon Uzmanı, Fütürist Axel Liebetrau uzun yıllara dayanan tecrübesini katılımcılara aktararak, “Yöneticiler ilerici düşünürler olmalıdır! Gelecek için doğru yönü belirleyebilmeleri gerekir, aksi takdirde sadece idareci olurlar!” diyecek.

Yapay Zeka Fırtınasında Gezinmek

Yazar, Konuşmacı, Zihin Haritaları Tasarımcısı Dr. Chris Kutarna, “yapay zeka” başlığı altında; sizin, kuruluşunuzun, mesleğinizin, sektörünüzün veya ülkenizin, insanlığın ikinci bir Rönesans yolculuğuna kaptanlık edebilmeniz için şu anda içinde bulunduğumuz yeni dünyayı tanımlayan yeni bir harita çizecek.

21. Yüzyıl Yetkinlikleri

“INFORMS Teaching of Management Science Practice Award” ile “3M Teaching Fellowship” başta olmak üzere dokuz eğitim ödülü ile Canadian Operational Research Society tarafından verilmiş beş başarı ödülü alan ve 50’den fazla hakemli dergi makalesi yayınlayan MEF Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erhan Erkut, bu yüzyılın yetkinliklerini anlatarak katılımcılara önemli tavsiyelerde bulunacak.

Beceri Boşlukları

2012’den bu yana Google’da hem şirketlere hem de bireylere yönelik pazarlama ile ilişkili rollerde çalışan ve şuan Google Türkiye Pazarlama Lideri (CMO) olarak görev yapan Işıl Heves, konuşmasında “Eski Becerilere Veda, Yeni Becerilere Merhaba” diyerek günümüz iş dünyasında becerilerin önemine vurgu yapacak.

İçgörü Ama Nasıl?

Danışmanlık, ilişki yönetimi, Küresel Danışmanlık Direktörlüğü, EMEA’dan Sorumlu Satış Direktörlüğü ve COO (Chief Operations Officer) poziyonlarından sonra Universum’da Global CSO (Chief Sales Officer) görevini üstlenen Karl-Johan, işveren markası çalışmalarında kapsamlı çözümler üretme ve ürün yönetimi konusundaki deneyimlerini katılımcılarla paylaşarak “İçgörü ama nasıl?” sorusunun cevabını verecek.

Data Çağında İnsan Kalmak

Kariyerinin 37 yılını Publicis Groupe’ta danışman olarak geçiren ve son olarak kurumda Genişlemeden Sorumlu Başkan (CGO) ve Stratejiden Sorumlu Başkan (CSO) görevlerini üstlenen Publicis Groupe Kıdemli Danışman Rishad Tobaccowala, içerisinde bulunduğumuz dijital çağın iş dünyasında teknoloji ve insan ilişkisini anlatacak. Rishad Tobaccowala, BusinessWeek dergisi tarafından inovasyon konusunda öncü en iyi iş liderleri arasına alınırken TIME dergisi Tobacowala’yı en iyi 5 pazarlama inovatöründen biri olarak konumlandırdı. Ad Age’in onur listesinde yer alan Tobacowala, Chiga Reklamcılık Derneği’nden yaşam boyu başarı gümüş Madalya ödülü almıştır.

Kürasyonunu Dinamo Danışmanlık ve Harvard Business Review’in yaptığı 8. People Make The Brand konferansı Speaker Agency & Fikrimahsul partnerliğinde gerçekleşiyor.

Oturumlar HBR Türkiye Webinar Tool platformu üzerinden gerçekleştiriliyor ve izleyiciler konuklara anlık soru yöneltme şansına sahip olabiliyor.

İlgili Yazılar