Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Oğuz Holding Pazar Payını Büyüttü

Oğuz Holding CEO’su Enes Örer, şirketleri hakkında değerlendirmede bulundu.

Tüketiciler son dönemde yerli ve milli Türk markalarına daha fazla önem veriyor ve özellikle gelirini ülkesine yatırım ve istihdama dönüştüren Türk Markalarına karşı daha duyarlı yaklaşıyor. Bu sebeple yerli firmalara ve ürünlerine yönelik talep hızla artıyor. İçecek sektörü ise bunların başında geliyor. Türkiye içecek sektöründe yüzde 11’lik pazar payı ile önemli bir oyuncu konumunda bulunan Oğuz Holding, yüzde yüz yerli ve milli üretimde hedef büyütmeye devam ediyor. Yeni yatırımları ile pazar payını her geçen gün artırmayı hedefleyen marka, Türkiye’nin topraklarının tarıma elverişli olmasının yerli ve milli üretim için büyük avantaj sağladığına dikkat çekiyor.

Yerli ve milli sermayesiyle ürün çeşitlilikleri ile her geçen gün arttırdıklarına dikkat çeken Oğuz Holding CEO’su Enes Örer, “Sarıyer Kola, Sarıyer Gazoz, Sarıyer Limonata, Juss Meyve Suyu, JussTea ve Black Bruin Enerji İçeceği markaları olarak, şu an 5 fabrikası bulunan Türkiye’nin en büyük içecek üreticilerinden birisi konumundayız. Fabrikalarımızda; gazlı ve meyveli içecekler, vitamin içecekleri, enerji içecekleri, sporcu içecekleri, şerbet, gazoz ve soda gibi pek çok farklı içecek grubunun üretimini yapıyoruz. Tüm üretim hatlarımız, yüzde yüz yerli ve milli üretim yapmasının yanı sıra son teknoloji ile donatılmış durumda” dedi.

Öz sermaye ile yatırım yapıyoruz

Yatırımlarının tamamını öz sermaye ile gerçekleştirdiklerini belirten Oğuz Holding CEO’su Örer, “Marka olarak; içecek sektörüne yeni markalar ve oyuncular kazandırmak, ülkemizde ve dünyada içecek noktasında Ar-Ge faaliyetlerini desteklemek, ülkemizden dünyaya daha çok markanın ulaştırılması ve son tüketicileri yeni ve farklı tatlar ile buluşturmak hedefi ile tüm içecek kategorilerinde start-up projeleri ile destekliyoruz. İleri teknoloji ile kurulmuş, yüksek kapasiteli üretim hatlarımızda kendi markalarımızın yanı sıra Türkiye ulusal zincirlerinin neredeyse tamamına özel etiketli üretim gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

İlgili Yazılar
Devamını oku

Multinet Up ve Decathlon’dan iş birliği

Multinet Up, Decathlon ile iş birliği gerçekleştirdi. İşverenler, teşvik ve ödüllendirme kapsamındaki kurumsal hediyelerini Decathlon iş birliğiyle sporsever…