Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Multinet Up ve Decathlon’dan iş birliği

Multinet Up, Decathlon ile iş birliği gerçekleştirdi.

İşverenler, teşvik ve ödüllendirme kapsamındaki kurumsal hediyelerini Decathlon iş birliğiyle sporsever çalışanlarına sunabilecek.

Multinet Up, çalışan ihtiyaçlarına çözüm ortaklığı sunan bir platform olma hedefi doğrultusunda yeni bir iş birliğine daha imza attı. Multinet Up’ın kurumsal hediye ve çalışan yardımı uygulamaları için sunduğu MultiGift kapsamında, yeni bir marka çözümü olarak yer alan Decathlon iş birliği, çalışanlara teşvik ve motivasyon sağlamayı, giyim ve spor malzeme ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmayı amaçlıyor.

İş birliği sayesinde, Decathlon hediye kartı alan çalışanlar, Decathlon web sitesinde ya da Türkiye’deki bütün Decathlon mağazalarında hediye kartını kullanabiliyor. Alım tarihi itibariyle 1 yıl geçerlilik süresi bulunan kart, tek ya da birden fazla kullanıma bölünerek kullanılabiliyor.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Multinet Up Üye İş Yeri ve İş Birliklerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erem Çakıroğlu, “Multinet Up olarak yüzlerce farklı ihtiyaca yanıt verebilen geniş bir tedarikçi ağı ile hizmet vermeyi son derece önemsiyoruz. Bu nedenle MultiGift çatısı altında sunduğumuz çözümleri her sene yeni alternatiflerle zenginleştiriyoruz. Yeni ortaklıklar ve iş modelleri hayata geçirerek çalışma hayatının değişen dinamiklerine en uygun çözümleri üretiyoruz. Odağımızda her zaman çalışan var. Decathlon ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliğiyle de şehirdeki günlük aktivitesine egzersizi dahil etmeyi veya doğada keyifli vakit geçirmeyi seven sporseverlere ulaşmak istedik. Decathlon’un binlerce üründen oluşan geniş ürün yelpazesini, MultiGift çatısı altında çalışanlara sunuyor olmaktan son derece memnunuz. Böylece işverenler, özellikle beyaz yaka çalışanların sağlıklı yaşam rutinlerine sporu ve egzersizi dahil etmeleri adına teşvik edici bir alternatif sunabilirler” dedi. 

İlgili Yazılar