Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Yemek Hazır’dan “Ortak Sepet”

Yemek Hazır, “Ortak Sepet” özelliğiyle kalabalık grupların sipariş vermesini kolaylaştırıyor.

Yüzde 50’ye varan indirimlerle farklı restoranlardan verilecek siparişleri bir sepette toplayıp tek ödeme ile teslim alma imkânı sunan sipariş uygulaması Yemek Hazır, Tek sepet, çok lezzet” sloganıyla online siparişte hizmet sunmaya devam ediyor. Uygulama, belirli restoranların siparişlerini, tek kuryeden teslim alma olanağı da sağlıyor. 

Kalabalık grupların en sevdiği özellik: “Ortak Sepet”

Yemek Hazır, “Ortak Sepet” adındaki bu özelliğiyle kalabalık grupların sipariş vermesini kolaylaştırıyor. Tüm siparişleri seçilen kişinin sepetinde toplayıp, herkesin ayrı ayrı ödeme yapmasına şans tanıyan “Ortak Sepet” ile istenilirse tek ödemeyle de kolayca sipariş verilebiliyor. 

İşletmelere özel koşullar Yemek Hazır’da!

Yeni üye iş yerlerine, 2024 sonuna kadar yüzde 50 indirimle, yüzde 3’ten başlayan oranlarda komisyonla uygulamada yer alma fırsatı sunan Yemek Hazır, müşterilerine yüzde 20 indirim sağlayan restoranlardan sıfır komisyon alan tek uygulama.

Lezzeti deneyimlerken sosyalleşmenin keyfini çıkarın

Aynı zamanda bir sosyalleşme platformu da olan Yemek Hazır, arkadaşlarla takipleşme, mesajlaşma, siparişleri ve sipariş yorumlarını izleme şansı da sunuyor. Üstelik uygulamada ünlü influencer ve gurmeleri de takip etmek mümkün.

Yüzde 50’ye varan indirim imkânı

Seçili restoranların yüzde 30’a varan indirimine ek olarak, anlaşmalı banka kartlarıyla yapılan alışverişlerde yüzde 20’ye varan ve toplamda yüzde 50’yi bulan indirimle sipariş verme olanağı sağlayan Yemek Hazır, ios ve android tüm cihazlara indirilebiliyor.

İlgili Yazılar
Devamını oku

Banvit BRF üst yönetimine yeni atama

Banvit BRF’in, İnsan Kaynakları Direktörlüğü’ne Gökçen Aslan Özşar atandı. Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji bölümünde lisans eğitimini tamamladıktan sonra, iş…