Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Dräger Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Ece Demet Kuran oldu

Ece Demet Kuran, Dräger Türkiye İnsan Kaynakları Direktörlüğü’ne atandı.

Dräger Türkiye, yönetici kadrosundaki kadın yöneticilerine bir yenisini daha ekledi. Ece Demet Kuran, Dräger Türkiye İnsan Kaynakları Direktörlüğü’ne atandı.

Ece Demet Kuran, alanındaki 15 yılı aşkın tecrübesiyle Dräger Türkiye’nin İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine atandı. Kuran, Yeditepe Üniversitesi İşletme bölümününden mezun olduktan sonra yüksek lisans eğitimini Galatasaray Üniversitesi’nde İletişim Stratejileri ve Halkla İlişkiler alanı üzerine tamamladı. Kariyerine bulunduğu sektöre yön veren Manpower, Borusan Holding gibi farklı kurumlarda devam eden Kuran, son olarak McDonald’s Türkiye’de 3 yıl boyunca İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevini üstlendi.

Dräger Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Ece Demet Kuran, “Dräger Türkiye yönetim kadromuzun %70’i kadın yöneticilerden oluşuyor. Kadınların kariyer yolculuklarına hiçbir ayrımcılık gözetilmeden devam ettiklerinde her kademede şirketlere önemli katkılar sağlayacaklarının en güzel örneklerinden biriyiz. Dräger’in 134 yıllık geçmişinden günümüze ön plana çıkan ‘Yaşam için Teknoloji’ anlayışı topluma karşı tüm sorumluluklarımızda her zaman bize yön vermeye ve ışık tutmaya devam edecek” ifadesini kullanarak fırsat eşitliğine vurgu yaptı.

İlgili Yazılar
Devamını oku

Evidea’da Üst Düzey Atama

Neslihan Karagöz, Evidea Ticaret Direktörlüğü’ne atandı. Ev yaşam ürünleri kategorisinde faaliyet gösteren ve büyümesini perakende mağaza zinciriyle sürdüren…
Devamını oku

Anadolu Hayat Emeklilik’ten Yeni Fon

Anadolu Hayat Emeklilik bireysel emeklilik müşterilerine yönelik Sürdürülebilirlik Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu’nu hizmete sundu. 2020 yılında, Borsa…