Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Monster Notebook’da üst düzey atama

Monster Notebook, Alex Gilpin’in Ar-Ge Direktörlüğü görevine getirildiğini duyurdu.

Monster Notebook, sektörde 20 yılı aşkın deneyime sahip olan Alex Gilpin’in Ar-Ge Direktörlüğü görevine getirildiğini duyurdu. Stratejik planlama, yazılım mühendisliği ve global mühendislik yönetimi konularında geniş bir tecrübeye sahip olan Gilpin, Monster Notebook’un global pazarlama vizyonu doğrultusunda ürün mimarisinin geliştirilme süreçlerine liderlik edecek.

Monster Notebook, başta dünyanın en büyük yarı iletken yonga üreticisi  Intel olmak üzere sektörde faaliyet gösteren global kurumlarda 20 yıldan fazla deneyime sahip olan Alex Gilpin’in Ar-Ge Direktörlüğü görevine getirildiğini duyurdu.

Kariyerine, 2005’te Intel’de Donanım Mühendisliği pozisyonuyla adım atan Gilpin; profesyonel kariyerine mühendislik, yazılım, endüstriyel tasarım ve ürün geliştirme konularında çözümler sunan Priio’da Yazılım Mühendisi olarak devam etti. 

2007’de yeniden Intel bünyesine katılan Alex Gilpin sırasıyla; Tasarım Mühendisliği, Engineering Manager ve Hardware Engineering pozisyonlarında faaliyet gösterdi. Gilpin, son olarak Intel’de Senior System Architect olarak görev almaktaydı. 

Donanım tasarımı, entegre devre geliştirme, yazılım mühendisliği ve global mühendislik yönetimi konularında global tecrübeye sahip olan Alex Gilpin, Intel mobil ürün mimarisi gibi birçok başarılı projeye imza atmıştır. Gilpin, Monster Notebook’un global pazarlama vizyonu doğrultusunda ürün mimarisinin geliştirilmesi süreçlerine liderlik edecek.

İlgili Yazılar
Devamını oku

Signify’a Yeni Ticaret Direktörü

Signify’ın yeni Ticaret Direktörü Evren Önöz oldu. Signify, Ağustos ayı itibarıyla Ülke Müdürü olarak görev yapmaya başlayan Saner…