Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Kuveyt Türk’ün faaliyet raporuna 5 ödül birden 

Kuveyt Türk’ün 2022 Faaliyet Raporu, LACP Vision Awards’ta 5 ayrı kategoride ödüle layık görüldü.

Türkiye’nin öncü katılım finans kuruluşu Kuveyt Türk’ün “Yeni Nesil Katılım Bankacılığı” konseptli 2022 Faaliyet Raporu, dünyanın en seçkin faaliyet raporu yarışmalarından biri olan LACP Vision Awards’ta 5 ayrı kategoride ödüle layık görüldü.

Yenilikçi ürün ve hizmetleriyle öne çıkan Kuveyt Türk, uluslararası arenada ödüllere layık görülmeye devam ediyor. 2001’den bu yana uluslararası birçok organizasyonun ve sektörün katılımıyla düzenlenen LACP Awards’ta (League of American Communications Professionals- Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi Ödülleri) Kuveyt Türk’ün 2022 Faaliyet Raporuna 5 ödül birden verildi. 

Kuveyt Türk’ün 2022 Faaliyet Raporu, “Kendi Büyüklüğündeki Dünya Geneli Bankalar Kategori”sinde 100 üzerinden 98 puan alarak Altın ödüle layık görüldü. 

EMEA (Avrupa-Orta Doğu ve Afrika) Bölgesi’ndeki ilk 80 kurum arasında 17. sırada Kuveyt Türk’e yer verilirken, Kuveyt Türk 2022 Faaliyet Raporu, “Türkiye’deki En İyi 20 Rapor” arasında gösterildi. 

Ayrıca EMEA/Avrupa-Orta Doğu ve Afrika bölgesinde “Özel Başarı Ödülü: En İyi Ajans Raporu” dalında bronz ödüle layık görülen Kuveyt Türk, iletişim sanatında ve yöntemindeki genel mükemmellik için takdim edilen “Teknik Başarı Ödülü”nün de sahibi oldu.

İlgili Yazılar