Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Fahri Arkan’a Dijital Dönüşüm Lideri Ödülü

AvivaSA İş Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Fahri Arkan, DX (Dijital Dönüşüm) Lideri kategorisinde birinciliğe layık görüldü.

Sabancı Holding ve 300 yıllık dünya sigorta devi Aviva iştiraki olan AvivaSA, 13 yıldır İstanbul ve Ankara’daki en büyük ve en kapsamlı sektörel buluşmaları gerçekleştiren International Data Corporation (IDC) Türkiye tarafından düzenlenen, IDC Türkiye Dijital Dönüşüm Zirvesi 2020 etkinliğinde, Dijital Dönüşüm Lideri seçildi. “Dijital Arena Şampiyonları” temalı ve öncü şirketlerin bir araya geldiği etkinlikte DX (Dijital dönüşüm) Lideri Ödülü’nün sahibi “Yaşam Dönüşüm Programı”na liderlik eden AvivaSA İş Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Fahri Arkan oldu. 

DX (Dijital dönüşüm) Lideri ödülüne layık görülmekten onur duyduğunu belirten Arkan, AvivaSA’nın dijital dönüşümünde görev alan herkese teşekkür ederek Yaşam Dönüşüm programı hakkında bilgi verdi: “AvivaSA İş Teknolojileri Yaşam Dönüşüm Programı’nı, tüm boyutlarıyla profesyonel olarak ele alan Türkiye’nin ilk dönüşüm programını uyguladık. Dönüşümün temel taşları olan insan, süreç ve sistemlerin dönüşümü konularını uzman danışmanlarla ve detaylı bir yönetim yapısı kurarak takip ettik. Bu açıdan sadece sistemsel veya çalışma metodolojisi dönüşümünden daha ötede bir kültür dönüşümü tasarladık. İş Teknolojileri olarak hem iç hem dış müşteriyi odağa alarak değer katmayı; hız, kalite ve maliyet alanlarında bir gelişim ve dönüşüm elde etmeyi hedeflemekteyiz.”

İlgili Yazılar