Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Cyberwise, İhracat Performansıyla Ödüle Layık Görüldü

Cyberwise, “İhracatı Hızlandıranlar” Ödül Programında, “Güvenlik ve Siber Savunma” alanında ödüle layık görüldü.

Cyberwise, “İhracatı Hızlandıranlar” Ödül Programında, 2023 yılı ihracat performansı nedeniyle, Teknoloji sağlayan firmalar kategorisinde “Güvenlik ve Siber Savunma” alanında ödüle layık görüldü.

Cyberwise, Türkiye’de teknoloji inovasyonunu teşvik etmek ve ödüllendirmek amacıyla teknolojik inovasyonları desteklemeyi, yaratıcı çözümleri ödüllendirmeyi ve sektördeki ilerlemeyi teşvik etmeyi hedefleyen “İhracatı Hızlandıranlar” ödül programında, Güvenlik ve Siber Savunma alanında ödüle layık görüldü. 2023 yılı ihracat performansıyla öne çıkan Cyberwise adına ödülü, Proje Yönetim Ofisi Müdürü Murat Armutçu aldı.

Murat Armutçu, “İhracat performansımızın Ticaret Bakanlığı bünyesinde Hizmet İhracatçılar Birliği tarafından yapılan İhracatı Hızlandıranlar Ödülü ile taçlandırmasından dolayı mutluluk duyuyoruz. 2023 yılı içerisinde gerçekleştirdiğimiz başarılı ihracat projelerimiz ile bu ödüle layık görüldük. Önümüzdeki dönemde de ihracat performansımızı daha da artırmak amacıyla bölgesel yatırımlar yapmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu. 

İlgili Yazılar
Devamını oku

Hedef bu kez POS cihazları

ESET araştırmacıları, POS cihazlarını hedef alan ‘ModPipe’ zararlı yazılımını keşfetti. ModPipe, dünya genelinde binlerce bar, restoran, otel ve…