Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Anker’den Annelerin Sıcaklığına, Samimiyetine ve Sevgisine Yaraşan Hediyeler

Anker, Anneler Günü’nde farklı kategorilerdeki hediye alternatifleri sunuyor.

Hayatı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, sevgimizi hissetmeyi en çok hak edenlere annelerimize yaraşır hediye alternatifleri sunuyor. Anker’in farklı kategorilerdeki akıllı teknolojileri, Anneler Günü’nde annelerin yüzünü güldürecek.

Hayatımızdaki yeri ve değeri hiçbir şekilde ölçülemeyen; sevgisiyle, samimiyetiyle ve sıcaklığıyla her daim mutlu edilmeyi hak eden annelerimizi şimdi en iyi hediyelerle buluşturma zamanı. Akıllı yaşam teknolojilerine getirdiği öncü yaklaşımlarla kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran Anker, Anneler Günü’nde farklı kategorilerdeki hediye alternatifleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Bu Anneler Günü’nü güzel bir jestle tamamlamak isteyenler Anker’in geniş yelpazedeki ürün grubundan hoparlörlerden kulaklıklara, powerbank’ten projeksiyon cihazlarına kadar dilediği alternatifi seçerek en güzel hediyeleri anneleriyle buluşturuyor. 

Enerjisi hiç bitmeyen annelerin şarjı da bitmesin

Anker’e tüm dünyada ün kazandıran ürün grubu olarak dikkat çeken şarj cihazları enerjisi bitmeyen annelerin yanında. Anker 548 Taşınabilir Şarj Cihazı 60W ve 27W USB-C portlarıyla telefonunu ve dizüstü bilgisayarını aynı anda şarj etme imkânı sunuyor. Hareket halindeyken de hızlı güç için ideal olan 508 Taşınabilir Şarj Cihazının geri çekilebilir ışık ve bir SOS düğmesi, kesintiler veya diğer acil durumlar sırasında güvenlik için acil aydınlatma da sağlıyor. Anker 347 Taşınabilir Şarj Cihazı (PowerCore 40KmAh) süper büyük 40,000mAh hücre kapasitesi, iOS ve Android cihazlariçin 2.3 şarj imkânı sağlarken, Powercore Select 10000 mAh enerjinin yarıda kesilmesine olanak vermiyor. 

Eğlencenin sınırlarını zorlamak annelerin de hakkı

Annelerin en sevdiği şarkıları dinlerken kaliteli sesin keyfini çıkarabilecekleri, şık ve kullanışlı hoparlörler Anneler Günü’nde en güzel hediye alternatifleri arasında yer alıyor. 20W yoğun sese sahip BassUp™ teknolojisi kullanan Soundcore Flare 2 20W Bluetooth Hoparlör ve dünyanın ilk taşınabilir Hi-Fi Spatial Audio sistemine sahip hoparlörü Soundcore Motion X600 annelerin eğlencede sınır tanımamasına yardımcı oluyor. Dünyanın en portatif mekansal ses hoparlörü olan Anker Soundcore Motion X500 Bluetooth Hoparlör ise kablosuz yüksek çözünürlüklü sertifikalı ses özelliği ile müziğin en iyi şekilde duyulmasını sağlıyor. Netflix tarafından lisanslanan dünyanın ilk taşınabilir Google TV projeksiyon cihazı Nebula Mars 3 Air ise, sinema tutkunlarına beyazperde keyfini zaman ve mekandan bağımsız dilediği yerde yaşatıyor. Anneler artık Netflix dahil tüm içerik ve uygulamaları büyük ekranda dilediği yerde izleyebilirler. 

İletişimde sınır tanımayan annelere yakışan kulaklıklar

Anker, Soundcore kategori markası altında geliştirdiği son teknoloji kulak içi ve kulak üstü kulaklıklarıyla annelerin yüzünü güldürmeye hazır durumda. Dış sesleri iki kat daha güçlü azaltma özelliğine sahip, motor ve trafik gürültüsünü %98’e kadar azaltan kulak üstü kulaklık Soundcore Space One, yüksek çözünürlüklü Hi-Res ve Hi-Res Wireless sertifikası ile destekleniyor. Motor sesinden rüzgara, ofis sesinden trafiğe tüm sesleri azaltan bir diğer kulak üstü kulaklık Soundcore Life Q30 ise gelişmiş gürültü önleme teknolojisi sayesinde düşük frekanslı ortam sesini %95’e kadar filtreliyor. Derin etkili baslardan canlı tizlere kadar her ayrıntının duyulmasına fırsat tanıyan Soundcore Liberty 4 NC Kablosuz Bluetooth Kulaklık ve benzersiz tasarımı sayesinde antrenman boyunca rahat ve güvenli bir şekilde kulakta kalabilen Soundcore Sport X10 Bluetooth Kulaklık ise diğer alternatifler olarak dikkat çekiyor. 

İlgili Yazılar