Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

TCL’in 50 Serisi, gelişmiş 5G özellikleriyle geliyor

TCL “50 Serisi” akıllı telefonlarını Avrupa ülkelerinde satışa sundu.

Akıllı telefonlar, tabletler ve bağlantılı cihazlardaki yenilikçi ekran teknolojileriyle tanınan TCL; TCL 50 5G, TCL 50 SE, TCL 505 ve TCL 501‘den oluşan “50 Serisi” akıllı telefonlarını Avrupa ülkelerinde satışa sundu. MWC 2024’te tanıtılan ve 2024 yılı içerisinde Türkiye’de de satışa çıkması beklenen bu seri, TCL’in teknolojiyi insan odaklı, erişilebilir ve uygun fiyatlı hale getirme, çeşitli tercihlere ve ihtiyaçlara hitap etme misyonunu somutlaştırıyor. Gelişmiş TCL 50 5G ve TCL 50 SE’den erişilebilir TCL 505 ve TCL 501’e kadar her model olağanüstü bağlantı, üstün ekran kalitesi ve optimize edilmiş bir kullanıcı deneyimi sunmak üzere tasarlandı. Ayrıca, TCL 50 5G ve TCL 50 SE, TCL’in mobil teknolojide güvenilirlik ve güvenliğe olan bağlılığının altını çizen Android Enterprise Recommended (AER) cihazları olup şirketin küresel bağlantıyı geliştirme ve kullanıcı deneyimini iyileştirme konusundaki kararlılığını bir kez daha ortaya koyuyor.

TCL 50 5G İş ve Oyun için Mükemmel Ortak

TCL 50 5G sadece yeni bir akıllı telefon değil; TCL’in yeniliğe olan bağlılığının da bir kanıtı. Şık, kare, düz tasarıma sahip olan bu cihaz hem işe hem de eğlenceye hitap eden güçlü özelliklerle dolu. NXTVISION teknolojisi ile geliştirilmiş geniş 6,6″ HD+90HZ NXTVISION Ekran, 90Hz yüksek yenileme hızı ile akıcı bir şekilde canlı renkler ve keskin kontrastlar ile sürükleyici bir izleme deneyimi sunuyor. Sürükleyici DTS 3D ses ise kullanıcılar için eksiksiz bir medya ortamı oluşturuyor.

TCL 50 5G, yüksek performansının kanıtı olan MediaTek Dimensity 6100+ yonga setinden güç alıyor. Böylece cihaz en yeni Android 14 işletim sistemini çalıştırarak sorunsuz bir kullanıcı deneyimi sağlıyor. Android Enterprise Recommended olarak onaylanan telefon hem kişisel hem de profesyonel ortamlarda güvenilirliği garanti ediyor. TCL 50 5G, 5G bağlantısı ve 128GB+8GB (4GB+4GB RAM Genişletme ile) geniş bellekle birleştiğinde, yoğun bir günde kullanım için gereken verimliliği sağlıyor.

TCL 50 5G, geleneksel SIM kart yuvasının yanı sıra eSIM desteği sunarak bağlantı için yeni bir standart belirliyor. Esneklik ve kullanım kolaylığı sunan cihazın 50MP AI HYBRID kamerası her anı çarpıcı ayrıntılarla yakalayarak oyunun kurallarını değiştiriyor. Güçlü 5010mAh batarya ise gün boyunca bağlantıda kalmanızı ve eğlenmenizi mümkün kılıyor. TCL’in NXTURBO teknolojisi, cihazın performansını daha da artırarak görüntü işlemede yüzde 30 artış sağlarken güç tüketimini yüzde 17’ye kadar azaltıyor.

Akıllı şarj özellikleri, cihazın verimli bir şekilde şarj edilmesini sağlayarak sürekli şarj edilme ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Güvenilirlik, performans ve stil talep eden bireyler için tasarlanan TCL 50 5G, iş ve eğlenceyi sorunsuz bir şekilde harmanlayanlar için mükemmel bir yol arkadaşı olarak öne çıkıyor.

TCL 50 5G, Koyu Mavi ve Uzay Grisi renklerinde satışa sunuluyor.

TCL 50 SE Görsel ve İşitsel Mükemmelliğin Senfonisi

TCL 50 SE, kapsamlı bir akıllı telefon deneyimi arayanlara mükemmel bir şekilde uyum sağlıyor. Akıcı 90Hz yenileme hızına sahip yüksek çözünürlüklü 6,8″ FHD+ NXTVISION Ekrana sahip olan cihaz, içeriklere adeta yaşam veren olağanüstü pürüzsüz görseller sağlıyor. Uzun ömürlü performansının temelinde, 6GB + 6GB RAM genişletme ve daha fazla alan için 256GB’lık devasa bir depolama alanı ile tamamlanan ve cihazın çoklu görev verimliliğini artıran 5010mAh batarya bulunuyor. Verimli MediaTek Helio G88 yonga seti ile güçlendirilen TCL 50 SE, uygulamalar arasında kesintisiz performans sağlıyor.

TCL 50 SE, canlı ve ayrıntılı çekimler için tasarlanan 50MP Hibrit Kamera ile fotoğrafçılığı bir araya getiren yenilikçi TCL NXTURBO teknolojisini de kullanıyor. Model ayrıca gelişmiş bir görüntüleme deneyimi için NXTVISION teknolojisine sahip olup etkileyici ekran ve performans özellikleriyle de öne çıkıyor.

Ayrıca TCL 50 SE, 33W Hızlı Şarj özelliği ile hızlı bir şekilde tam şarj olarak medya tüketiminizi artırıyor. Sürükleyici Dijital Sinema Sistemleri içeren DTS 3D ses, her şeyi kapsayan bir medya ortamı yaratarak görsel-işitsel deneyimleri son derece ilgi çekici hale getiriyor. Bu gelişmiş özellikleriyle TCL 50 SE, kapsamlı bir akıllı telefon deneyimi arayanlar için mükemmel bir cihaz olarak dikkat çekiyor.

TCL 50 SE, Gece Mavisi ve Uzay Grisi renklerinde satışa sunuluyor.

TCL 505 Bağlanabilirlik ve Eğlenceyi Güçlendiriyor

TCL 505, TCL 50 Serisinde stil ve işlevselliğin uyumlu bir karışımı olarak öne çıkıyor ve kare, düz estetiğiyle serinin yenilenen tasarım felsefesini yansıtıyor. Bu model, NXTVISION teknolojisi ile görüntüleme deneyimlerini geliştiren, canlı ve gerçekçi görseller sunan 6,8 inç/90Hz yüksek yenileme hızına sahip geniş bir ekrana sahip. Bütçeleri konusunda hassas ancak teknoloji meraklısı bireyler için tasarlanan TCL 505, güçlü 5010 mAh batarya ve 4GB+4GB RAM genişletme özellikleriyle performansını ve kullanıcı deneyimini geliştiriyor.

Stereo Çift Hoparlörlerle donatılan TCL 505, etkileyici bir ses deneyimi sunarak medya kullanımı için en iyi seçeneklerden biri olarak konumlanıyor. TCL NXTURBO teknolojisi, yazılım ve donanım koordinasyonunu optimize ederek görüntü işleme performansını yüzde 30’a kadar artırırken güç verimliliğin de sağlıyor.

TCL 505, fotoğraf meraklıları için yüksek kaliteli fotoğraflar ve videolar çeken 50MP Hibrit Kamera ile donatıldı. Çift SIM kart yuvası ve Yüz Tanıma Kilidi gibi bağlantı özellikleri, kolaylık ve güvenlik sunarak TCL 505’i uygun fiyata güvenilir performans ve ilgi çekici multimedya özellikleri arayanlar için çok yönlü bir cihaz haline getiriyor.

TCL 505, Mavi ve Siyah renklerde satışa sunuluyor.

TCL 501 Günlük Kullanım için Kompakt Verimlilik

TCL 501, performanstan veya görsel deneyimden ödün vermeden akıllı telefon dünyasına erişilebilir bir giriş yapmak isteyen kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için geliştirildi. TCL 50 Serisinin tasarım felsefesini takip eden TCL 501; düz, kare bir estetiğe ve 6,0 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip. Bu da kullanıcıların kolaylıkla tutarak kullanabildikleri bir cihazda net, canlı görsellerin keyfini çıkarmalarını sağlıyor.

Temel akıllı telefon işlevlerini optimize etmeye önem veren TCL 501, 3000mAh güvenilir bataryası ve 32GB+2GB depolama alanıyla sorunsuz ve akıcı bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Çift SIM kart yuvası ve Face Unlock özellikleriyle donatılan TCL 501, iki adet numaranın kolay yönetimine ve cihaza güvenli, hızlı erişime olanak tanıyarak kullanıcı rahatlığını artırıyor.

TCL 501, TCL’in teknolojiyi herkes için erişilebilir kılma konusundaki kararlılığını temsil ediyor ve kompakt, kullanıcı dostu bir yapıda temel özelliklerin ve yenilikçi geliştirmelerin dengeli bir karışımını sunuyor.

İlgili Yazılar