Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Panasonic müşterileri için özel 5G ağı ve test alanı açıldı

Panasonic, Münih’teki Panasonic Kampüsü’nde ilk özel 5G ağ test alanını açtı.

Şirket, Avrupa genelinde özel 5G ağlarının kurulumunu ve işletilmesini kolaylaştırmak için önde gelen 5G hizmet sağlayıcılarıyla iş birliği kuruyor.

Panasonic Connect Europe, müşterilerin çeşitli sektörlerdeki göreve kritik uygulamalarında kesintisiz bağlantı, gerçek zamanlı iletişim ve artırılmış güvenlik sunmalarına yardımcı olmak için bugün Münih’teki Müşteri Deneyimi Merkezi’nde (CXC) yeni bir özel 5G ağını tanıttı.

Önde gelen Hizmet Olarak 5G (5GaaS) sağlayıcılarıyla işbirliği içinde olan Panasonic, artık ultra düşük gecikme süresine sahip ve tamamen kişiselleştirilmiş özel 5G ağları ile daha hızlı yanıt süreleri, gelişmiş veri aktarımı ve iletişimi ile gelişmiş ağ verimliliği ve güvenilirliği sunabiliyor.

Panasonic’in özel 5G ağının kurulumu, yapılandırma ve bakımındaki rahatlığı, Münih’teki Panasonic Kampüsü’ndeki yenilikçi Müşteri Deneyimi Merkezi’nde sergileniyor ve güvenli, süper hızlı yükleme ve indirme hızları deneyimlenebiliyor.

Çözümü sergilemek için CXC’de yer alan iki hücre sayesinde müşteriler ve iş ortakları, uygulamalar ve Panasonic TOUGHBOOK 5GSA cihazlarıyla kontrollü bir hızda devir testleri gerçekleştirebiliyor ve 5G’nin artırılmış ağ kapasitesinin avantajlarından yararlanabiliyor. Müşteriler aynı zamanda gelişmiş şifreleme protokolleri ve uygulamalar için optimize edilmiş ve düzenlenmiş Uplink ve Downlink veri çıkışları sayesinde özel 5G ağlarının sunduğu gelişmiş güvenlik ve kontrolü deneyimleyebiliyor.

Panasonic, erişim ağının tamamına sahip olarak ve en son teknolojileri kullanarak, hem yeni hem mevcut müşteriler ve iş ortakları için özel 5G ağlarına geçiş yapma sürecindeki karmaşıklığı ortadan kaldırdı. Bu, donanım, yazılım ve bağlantı arasındaki ilişkiyi basitleştirirken, nakliye ve lojistik, üretim ve inşaat sektörlerindeki mevcut potansiyel müşterilerin çeşitli cihazları tek bir özel ağ üzerinden bağlamanın avantajlarını keşfetmesini sağlıyor.

Üçüncü taraf üreticiler ve yazılım geliştiriciler, 5G uygulamalarını ve cihazlarını gerçek yaşam ortamında da test edebiliyor ve istek doğrultusunda uygulamalarını Windows, iOS veya Android işletim sistemlerini kullanan cihazlar için ortamları deneyimleyerek optimize edebiliyor.

Panasonic TOUGHBOOK AB Çözüm Mimarı Thorsten Lutz yorumlarını paylaşıyor: “Birçok kuruluş, gelişmiş verimlilik ve bağlantı için 5G’nin potansiyelini ortaya çıkarmak istiyor, ancak endişeleri veya nasıl ilerleyeceklerinden emin olmamaları engel oluşturuyor. Bağlantı alanındaki deneyimimiz ve halihazırda 5G için optimize edilmiş Panasonic mobil cihazlarımızı göz önünde bulundurarak, bir sonraki adımımızda geleneksel ağların veya halka açık 5G’nin amaca uygun olmadığı Avrupa’daki mevcut ve potansiyel müşterilere güvenli, süper hızlı özel 5G ağları sunmak bizim için çok doğaldır.

İlgili Yazılar
Devamını oku

Monster’da üst düzey atama

Monster Notebook, Ersin Güntaş’ın Notebook ve PC İş Birimi Direktörlüğü görevine getirildiğini duyurdu. Monster Notebook, 2011 yılından Monster…
Devamını oku

Kafeteryada Sıfır Temas

Sensormatic kafeterya ve kantin alanlarında çalışanların ödemelerini temassız ve kendi personel kartlarıyla yapabilmesini sağlayan Passlogic Kantin Entegrasyon çözümüyle…