Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

DeFacto Libya’da ikinci mağazasını açtı

DeFacto, yeni yurt dışı mağazasını Libya’da açtı. 

Global moda markası DeFacto, yurt içi ve yurt dışı mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 100 ülkede ‘Ulaşılabilir Moda’ anlayışıyla her yaşa ve her tarza hitap eden DeFacto, yeni yurt dışı mağazasını Libya’da açtı. 

Müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını tek bir noktada karşılayabilme anlayışıyla ev giyiminden ayakkabıya, aksesuardan iç giyime kadar birçok farklı kategoride binlerce ürünü bir arada sunan DeFacto, yurt içi ve yurt dışı mağaza yatırımlarına devam ediyor. 100 ülkede 500’e yakın mağazada faaliyet gösteren global moda markası DeFacto, Libya’daki ikinci mağazasını Trablus’ta müşterileriyle buluşturdu. 

Dünyanın dört bir yanındaki mağaza sayısını her geçen gün artıran DeFacto, Trablus’taki yeni cadde mağazasıyla 852 metrekarelik alanda ürünlerini Libyalılar ile buluşturmaya devam edecek. Libya’da toplam 2098 metrekare satış alanına ulaşan DeFacto, yeni mağazasında da müşterilerinin tek bir noktada tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği anlayışıyla ve Libyalıların tercihlerine yönelik tasarlanan ürünleriyle moda severleri kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleriyle buluşturacak.

Asya’dan Avrupa’ya kadar 6 kıtaya ulaşan DeFacto, yurt içi ve yurt dışı mağazalarına yenilerini eklemeye devam edecek. 

İlgili Yazılar