Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Odeabank’ın müşteri memnuniyetindeki başarısı ödülle taçlandı

Odeabank, Şikayetvar’ın ACE Awards ödüllerinde “Diamond” ödüle layık görüldü. 

Türkiye’nin müşteri memnuniyetini ölçen ilk ve tek platformu Şikayetvar, mükemmel müşteri deneyimini yaşatan markaları dokuzuncu kez ödüllendirdi. Odeabank, Şikayetvar’ın ACE Awards ödüllerinde, bankacılık kategorisindeki birincilik ödülü “Diamond” ödüle layık görüldü. 

Müşteri memnuniyeti alanında 60 farklı kategoride toplam 118 markanın dereceye girdiği 9. Achievement In Customer Excellence (A.C.E Awards) ödüllerinde Odeabank sektörünün birincisi oldu.

Firmaların şikâyet verileri, pazar payları ve Şikayetvar tarafından uygulanan yıllık 1.5 milyonun üzerinde anket baz alınarak hazırlanan Müşteri Deneyim Endeksi araştırması sonuçlarına göre, Odeabank bankacılık kategorisinde birincilik ödülü olan Diamond ödüle layık görüldü.

Odeabank’ın aldığı birincilik ile ilgili olarak bir açıklama yapan Odeabank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gürcan Kırmızı şunları söyledi: “Odeabank ailesi olarak, bankacılık sektöründe ürün ve hizmetlerimizle sektörde ayrıcalıklı bir konuma sahibiz. Tüm faaliyetlerimizin merkezine müşterilerimizi koyuyor çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. Achievement In Customer Excellence’dan (A.C.E Awards) sektör birincisi olarak aldığımız ödül de bu ilkemizin yansıması olarak öne çıkıyor. Ödüle layık görülen başarımızda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum”.

İlgili Yazılar