Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Nagarro + MBIS, Teknoloji Direktörlüğü ve AMS Hizmetlerini Organizasyonuna Ekledi

Nagarro + MBIS, Teknoloji Direktörlüğü ve AMS Hizmetleri birimlerini bünyesine ekledi. 

Nagarro + MBIS, yenilikçi teknolojileri destekleyen uygulamalarının sayısını artırmak ve hizmet seçeneklerinde müşterilere daha fazla alternatif sunmak amacıyla Teknoloji Direktörlüğü ve SAP Uygulama Yönetim Hizmetleri (AMS) birimlerini bünyesine ekledi. 

Türkiye’nin ilk SAP Gold Partner’ı Nagarro + MBIS, müşterilerine teknoloji alanında daha yenilikçi çözümler sunma konusundaki liderliğini pekiştirmek amacıyla organizasyonel yeniden yapılanmasını sürdürüyor. Teknolojik yeteneklerini ve hizmet seçeneklerini artırmak amacıyla yapılan değişiklik kapsamında, Teknoloji Direktörlüğü ve SAP Uygulama Yönetim Hizmetleri (AMS) birimlerini organizasyonel yapısına ekledi.

1 Şubat 2024 itibarıyla Nagarro + MBIS bünyesinde oluşturulan Teknoloji Direktörlüğü görevine, şirketin başarılı geçmişine uzun yıllar katkı sağlayan, farklı stratejik alanlarda liderlik görevlerinde bulunan, son olarak da Ar-Ge Merkezi Direktörlüğü görevini yürüten Oğuzhan Atış getirildi. Atış’ın liderliğindeki teknoloji ekibi, devam eden ürün geliştirme çalışmalarının yanı sıra müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere özel yazılım çözümlerinin sunulmasından da sorumlu olacak. Nagarro + MBIS, hali hazırda bünyesinde SAP’de koşan yazılımların yanı sıra yapay zeka araştırmaları, yetki optimizasyonu, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (KVKK) yönelik ihracat odaklı yazılım geliştirme çalışmaları da gerçekleştiriyor.

SAP Uygulama Yönetim Hizmetleri (AMS) kuruldu

Nagarro + MBIS, yeni yapılanma çerçevesinde bünyesine SAP Uygulama Yönetim Hizmetleri’ni (Application Management Services – AMS) de ekledi. SAP uygulamalarının yönetimini optimize etmeyi amaçlayan yeni hizmet, 1 Şubat 2024’ten itibaren organizasyonel yapıya dahil edildi. Bu yeni hizmet alanının liderliği ise uzun yıllardır sektör tecrübesi bulunan ve halihazırda şirketin İş Geliştirme Direktörlüğü görevini yürüten Orhan Baytok’a verildi. Baytok, Nagarro+ MBIS bünyesindeki görevine İş Geliştirme ve AMS Direktörü olarak devam edecek.

AMS , işletmelerin iş hedeflerini kurumsal çözümle uyumlu hale getirmesine olanak tanıyor. Bu servis ile, farklı sektör ve iş süreçlerinde yeni teknoloji ve servisler kullanılarak danışmanlık ve yönetim hizmetleri veriliyor. İşletmelerin süreçlerinin iyileştirilmesi ve tüm ihtiyaçlarının karşılanması için, dedike deneyimli bir danışmanlık ekibi ile sürdürülebilir destek sağlanıyor.

AMS ekibi, kuruluşun değişen ihtiyaç ve süreçlerine göre SAP kapsamında kullanılan programların endüstriyel standartlara göre yönetimini ve güncellemesini yapıyor. Süreç merkezli bir yaklaşım ile kuruluşun dinamik ihtiyaçlarına ve hedeflerine çözüm sağlayacak SAP teknolojilerini kuruma uygulayarak güncel teknolojileri ve çözümlerin kullanılmasını sağlıyor. SAP dünyasını ve kuruluşu tanıyan profesyonel ve kuruma dedike yetkin bir ekip ile danışmanlık hizmeti verildiği için gerek süreç güncellemeleri esnasında gerekse yeni teknolojilerin kullanılmaya başlanması sırasında ortaya çıkabilecek riskler minimuma indirgeniyor.

Kuruluşlar, SAP AMS’in sunduğu yapılandırılmış yönetimin yardımıyla temel hedeflerine odaklanıyor. Risk azaltma ve verimli uyumluluk yönetiminin yanı sıra SAP AMS’in avantajlarıyla kurumlar, çevikliğini koruyarak yeniliğe yer verip uygun maliyetli kaynak optimizasyonu ve risk yönetiminin keyfini çıkarabilir.

İlgili Yazılar