Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Timus Siber Güvenlik Antalya’da İş Ortaklarıyla Buluştu

Timus, düzenlediği etkinlikte iş ortaklarıyla Antalya’da bir araya geldi.

Timus yeni ürünlerini, hedeflerini ve güncel stratejilerini paylaşmak amacıyla düzenlediği etkinlikte iş ortaklarıyla Antalya’da bir araya geldi. Timus, firewall çözümlerinin yanı sıra SSE ve ZTNA gibi yeni nesil siber güvenlik çözümlerine odaklanılarak, müşterilerine daha güvenli çevrimiçi deneyim sunma hedeflerini duyurdu.

KOBİ’ler başta olmak üzere her ölçekten işletmeye yönelik siber güvenlik hizmetleri sunan Timus Siber Güvenlik Teknolojileri, 2-4 Şubat 2024 tarihleri arasında Antalya Susesi Resort Otel’de gerçekleştirdiği etkinlikte iş ortaklarıyla bir araya geldi. Yaklaşık 400 kişinin katılımıyla düzenlenen iş ortakları etkinliğinde “Güvenli Gelecek Birlikte Gelecek” teması üzerinden güvenli bir geleceği birlikte inşa etmenin yol haritası çizilirken hangi çözümlere odaklanılması gerektiği detayları olarak aktarıldı.  Timus Siber Güvenlik Teknolojileri kurucusu M. Tuğrul Tekbulut  etkinlikte  bilişim sektörüne ilham veren kariyer yolculuğunu, Timus’un hikayesini, vizyonunu ve  küresel başarıyı hedefledikleri yeni yapılanmalarını iş ortaklarıyla paylaştı. Ardından Timus Networks CEO’su Pınar Örmeci, Timus’un Amerika’da küresel bir markaya dönüşme sürecini Türkiye’deki 10 yıllık deneyimin ve kanal geliştirme başarısının ışığında  Amerika’daki iş ortaklığı yapısının hayata geçirilmesinde önemli rol oynadığını belirtti.

Ayrıca Amerika’daki güncel  stratejileriyle birlikte bu bölgede siber güvenlik sektörünün  hangi yeni alanlara odaklandığını ve burada zero trust kavramının önemini  iş ortaklarıyla paylaştı.

“Yeni nesil siber güvenlik yaklaşımlarımızla önde olmayı hedefliyoruz”

Timus Siber Güvenlik, firewall çözümlerine ek olarak etkinlikte sundukları Secure Service Edge (SSE) ve Zero Trust Network Access (ZTNA)  gibi yeni nesil siber güvenlik yaklaşımlarını iş ortaklarıyla detaylı bir şekilde paylaştı.  

ZTNA’nın uzaktan çalışanların kurumsal kaynaklara güvenli bir şekilde erişimini sağlayan bulut tabanlı bir güvenlik yaklaşımı olduğunu ifade eden Timus Siber Güvenlik Türkiye Ülke Müdürü Artuğ Tikiç, Geleneksel VPN’lerden farklı olarak, ZTNA sıfır güven ilkesine dayanıyor, yani her bir erişim isteği için kimlik doğrulaması gerektiriyor. Bu, kuruluşların verilerini daha iyi korumalarına ve siber tehditlere karşı daha etkin bir şekilde mücadele etmelerine yardımcı oluyor. Yenilikleri ve günceli yakından takip eden bir şirket olarak buralarda yeni nesil siber güvenlik yaklaşımlarımızla önde olmayı hedefliyoruz” dedi.

“SSE ve ZTNA tabanlı yaklaşımlarla daha güvenli bir çevrimiçi deneyim sunmayı hedefliyoruz”

Etkinlikteki konuşmasında gelecek dönem stratejilerine ilişkin bilgiler veren Timus Siber Güvenlik Türkiye Ülke Müdürü Artuğ Tikiç, ‘’Güvenli gelecek birlikte gelecek mottomuz ile işletmelerin siber güvenlik ihtiyaçlarını hem firewall çözümlerimiz hem de bulut tabanlı yeni nesil SSE ve ZTNA tabanlı yaklaşımlarla korumayı hedefliyoruz. Önceliğimiz işletmelere daha güvenli bir çevrimiçi deneyim sunmakdedi.

İlgili Yazılar