Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Sodexo’nun Yeni Markası Pluxee’den Çalışanlara Özel Pluxee Pazartesi Kampanyaları

Pluxee Türkiye, “Pluxee Pazartesi” konsepti altında sunacağı yeni kampanyalarına başlıyor.

Çalışan bağlılığı ve yan haklar alanındaki çözümleriyle Pluxee Türkiye, çalışanların pazartesi günlerini keyifli kılmak amacıyla “Pluxee Pazartesi” konsepti altında yemek ve gıdadan kültüre, hediyeden sağlık ve mobiliteye uzanan geniş bir yelpazede sunacağı yeni kampanyalarına başlıyor. İlk etapta Espresso Lab, n11.com ve Wefood ile yaptığı iş birlikleri kapsamında çeşitli indirim kodları sunan Pluxee, kullanıcılarına hem keyifli anlar yaşatıyor hem de alışveriş deneyimlerini özelleştiriyor. 

Haftaya başlamanın zorluğuyla mücadele edenlerin karşı karşıya kaldığı “pazartesi sendromu” birçok kişi için aşılması zor bir engel haline geldi. Sunduğu zengin ve kişiselleştirilmiş deneyimlerle şirketlerin çalışanlarının hayatlarını kolaylaştıran Sodexo’nun yeni markası Pluxee de kullanıcılarının haftaya enerjik bir başlangıç yapmalarını sağlamak amacıyla çeşitli indirim kampanyalarını hayata geçirdi. Çalışanların pazartesi günlerinden keyif almasını sağlamak için ilk olarak Espresso Lab, n11.com ve WeFood ile iş birliği yapan Pluxee; yemek, gıda seçeneklerinden iyi yaşam uygulamalarına kadar uzanan farklı seçeneklerde sunduğu özel fırsatlarla kullanıcılara hem keyifli anlar yaşatıyor hem de alışveriş deneyimlerini özel kılıyor.

Pazartesi günlerini renklendiren kampanyalar

Çalışanı mutlu etmek için çalışan Pluxee, Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformlarından biri olan N11 iş birliğiyle kullanıcılarına farklı kategorilerde indirim kodları sunuyor. Pazartesi günleri Pluxee uygulaması üzerinden sunulan 40, 60 ve 100 TL değerindeki indirim kodları, Pluxee kullanıcısı olan çalışanların alışveriş keyfini artırırken, diğer yandan da pazartesi günlerini daha renkli hale getiriyor. Çalışan motivasyonunu desteklemek amacıyla WeFood ile de iş birliği yapan Pluxee, her ayın ilk haftası için özel bir kampanya sunuyor. WeFood web sitesinde geçerli olan bu kampanya ile kullanıcılar, tüm ürünlerde yüzde 35 indirimden faydalanabilecek. Sağlıklı ve lezzetli ürünlerle dolu alışveriş sepetiyle kullanıcılar, yeni haftaya enerjik bir başlangıç yapabilecek. Bununla birlikte haftaya zinde başlamak için kahve tercih edenleri de düşünen Pluxee, Espresso Lab ile yaptığı kampanya kapsamında, kaliteli bir kahve deneyimi ile pazartesi sendromuna veda etmek isteyen tüketicilerine , özel kampanya kodu ile ücretsiz kahve fırsatı tanıyor. 

“Şirketlerin çalışanlarını daha mutlu edeceği projelerimize devam edeceğiz”

Çalışanların pazartesi sendromu yaşamamaları için Pluxee Pazartesi konseptini oluşturduklarını ve bu kapsamda hayata geçirilen kampanyalara yenilerini ekleyeceklerini söyleyen Pluxee Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sinem Hekimoğlu, “İş hayatında sürdürülebilir bir başarı ve mutluluk elde edebilmek için iş yerinde geçirilen vakitten ve sosyal hayattan keyif alınması şart. Geliştirdiğimiz yeni vizyon ve marka kimliği doğrultusunda Pluxee olarak bireylerin iş hayatlarında ve ötesinde, refahına katkıda bulunacak anlamlı, ilgi alanlarına hitap eden ve kişiselleştirilmiş deneyimler yaratmayı hedefliyoruz. Başka bir deyişle işin içine hayat katarak çalışanı mutlu eden bir dünya için çalışıyoruz. Pluxee Pazartesi konseptimiz altında yemek ve gıdadan kültüre, hediyeden sağlık ve mobiliteye uzanan geniş bir yelpazedeki kategorilerde düzenlediğimiz kampanyalarla kullanıcılarımızın pazartesi günlerine daha keyifli bir başlangıç yapmalarına olanak tanıyoruz.  Önümüzdeki süreçte yeni iş birlikleri gerçekleştirerek eğlence ve well-being kategorilerinde de kullanıcılarımızın yaşam kalitesini artırmaya yönelik projelerle ön planda olmayı sürdüreceğiz. Pluxee olarak şirketlere çalışan yan hak ve bağlılık çözümleri sağlamanın da ötesinde, hayatı kolaylaştıran çözümler geliştiren bir iş ortağı olarak müşterilerimizi daha fazla destekleyeceğiz” dedi.

İlgili Yazılar