Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

GCA, ihracat oranını artırmak için çalışmalarını sürdürüyor

GCA, ihracat ağını genişletmek için Avrupa’nın en önemli fuarlarına katılmayı sürdürüyor.

GCA, yurt dışında büyüme hedefleri doğrultusunda Avrupa’nın en önemli fuarlarına katılmaya devam ediyor. Son olarak, Ambiente, Maison&Objet 2024 ve Paris Packaging Week’e ziyaretçi olarak katılım sağlayan GCA, dünya çapında yeni bağlantılar kurma hem de mevcut iş ortaklarıyla bir araya gelme fırsatı yakaladı.

GCA, yeni pazarlara açılmak ve ihracat ağını genişletmek için dünyanın en popüler fuarlarına katılmayı sürdürüyor. Ocak ayında Frankfurt ve Paris’te 3 farklı fuarı ziyaret eden GCA, Şubat ayında ise Dubai ve Birmingham’de gerçekleşecek olan fuarlara katılım sağlayacak.

“Global projelerimize yönelik yatırımlarımızı sürdürüyoruz”

Fuarların potansiyel iş ortaklıkları için çok önemli olduğunu belirten, GCA Genel Müdürü Dr. Abdullah Gayret, “GCA olarak şu anda 40’tan fazla ülkede ürünlerimizi iş ortaklarımızla buluşturuyoruz. Amacımız, bu yıl içerisinde ihracat yaptığımız ülke sayısını yüzde 25 oranında artırarak 50’ye ulaştırmak. Bunun için global pazardaki yerimizi sağlamlaştırmaya yönelik çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Bu noktada, uluslararası fuarlar hem potansiyel iş birlikleri hem de yeni bağlantılar edinmede önemli bir rol oynuyor. Ayrıca, premium cam şişe kategorisi başta olmak üzere tüm gıda ve içecek kategorilerinde marka bilinirliğimizi artırmamızda da etkili oluyor. Bu bağlamda, ocak ayında Avrupa’nın en popüler fuarlarından biri olan Ambiente’yi ziyaret ettik. Frankfurt’ta gerçekleşen bu etkinlikte cam üretimin farklı kategorilerindeki yeni trendleri keşfettik, sektör profesyonelleriyle tanışma fırsatı bulduk ve sektöre yeni katılan firmaları gözlemledik” dedi.

İlgili Yazılar