Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

DeFacto Afrika kıtasındaki 72’nci mağazasını açtı

DeFacto, Afrika kıtasındaki mağaza sayısını 72’ye yükseltti.

‘Ulaşılabilir Moda’ anlayışı ile yurt içi ve yurt dışı mağaza ağını genişletmeye devam eden DeFacto, Kamerun’daki üçüncü mağazasını ülkenin başkenti Yaounde şehrinde açtı. DeFacto, Kamerun’daki yeni mağazası ile Afrika kıtasındaki mağaza sayısını 72’ye yükseltti.

Global moda markası DeFacto, Afrika kıtasının potansiyeli en yüksek ülkelerinden olan Kamerun’daki mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Kamerun’daki ilk mağazasını 2022 yılında açan DeFacto, ülkenin başkenti Yaounde’de yer alan Star Alışveriş Merkezi’ndeki üçüncü mağazasıyla hizmet vermeye devam edecek. 6 kıtada büyümesini sürdüren DeFacto’nun yeni mağazası ile beraber Afrika kıtasındaki mağaza sayısı 72’ye ulaştı. 

DeFacto’nun 670 metrekarelik yeni mağazasında da Kamerunlular için ev giyiminden ayakkabıya, aksesuardan iç giyime kadar birçok farklı kategoride binlerce ürün bir arada sunulacak. Müşterinin tercihlerine yönelik tasarladığı trend ürünleriyle ülke halkından beğeni toplayan DeFacto, yeni mağazasında da alışveriş severleri buluşturacak. 

İlgili Yazılar
Devamını oku

STM ThinkTech Outlook Yayımlandı

Türkiye’nin ilk teknoloji odaklı düşünce merkezi STM ThinkTech, son dönemdeki gelişmeleri özetleyerek 11 bölüm halinde hazırlandığı “STM ThinkTech…