Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Anadolu Hayat Emeklilik, Yeni Reklam Filminde “Bireysel Emeklilik ile İçiniz Rahat, Geleceğiniz Güvende Olsun!” Mesajı Veriyor

Anadolu Hayat Emeklilik, “Gördüğünüz An Tanırsınız” isimli yeni reklam filmini yayınladı.

Anadolu Hayat Emeklilik, “Gördüğünüz An Tanırsınız” isimli yeni reklam filminde; bireysel emeklilik ürününün kişilere sağladığı güveni, rahatlığı ve huzuru anlatırken, yüzde 30 devlet katkısına da vurgu yapıyor.

Anadolu Hayat Emeklilik, “Sizin de Anadolu Hayat Emeklilik’ten bireysel emekliliğiniz olsun, yüzde 30 devlet katkısıyla içiniz rahat, geleceğiniz güvende olsun!” sloganıyla duyurduğu “Gördüğünüz An Tanırsınız” isimli yeni reklam filmini yayınladı.

Reklam filmi, gelecek kaygısı taşırken anın tadını çıkarmayı unutan kişilere hem duygusal hem esprili bir yaklaşımla geleceği bugünden planlamanın değerini, birbirinden farklı yaşam tarzlarına sahip karakterler üzerinden gösteriyor. Reklam filminde; yoga yapan bir kadın, çocuğuyla vakit geçiren bir baba ve iş çıkışı arkadaşlarıyla akşam yemeğinde buluşan bir çalışan gibi hayatın içinde farklı rollere sahip kişiler için bireysel emeklilik ürününün sağladığı rahatlık işleniyor.

Şirket, Bireysel Emeklilik Sistemi’ne Anadolu Hayat Emeklilik tecrübesiyle dahil olmanın avantajını, katılımcılarının hayatını kolaylaştıran ürün ve hizmetlerine değinerek anlatıyor. Filmde, bireysel emeklilik birikiminin otomatik yönetilmesini isteyen Anadolu Hayat Emeklilik katılımcılarının tercih ettiği robot fon uygulaması Fonmatik Robo, 18 yaşından küçüklere uygun bireysel emeklilik ürünü Çocuğum için BES ve bireysel emeklilik işlemlerinin kolayca takip edilebildiği mobil uygulama AHE Mobil gibi ürün ve hizmetler ön plana çıkarılırken devlet katkısının önemine de dikkat çekiliyor. 

Yaşadığımız anların tadını keyifle çıkarabilmek için geleceğe yönelik bir adım atmanın önemini vurgulayan reklam filmi, Havas İstanbul imzası taşıyor. Filmin prodüksiyon sürecini Autonomy üstlenirken, yönetmen koltuğunda Enis Baruh oturuyor. 

Künye Bilgisi:     

Reklamveren: Anadolu Hayat Emeklilik

Reklamveren Yetkilisi: Tuğba Öcal, Deniz Yaşar, Büşra Nur Demir, Emre Kaynarpınar, Merve Simge Kent, Almina Erdoğar, Ömer Kaya, Tuğba Sakarkaya.

Reklam Ajansı: Havas İstanbul

CCO: Volkan Dalkılıç

Kreatif Direktör: Kutsal Bayraktar

Kreatif Ekip Liderleri: Hakan Karakurt, Buse Aksaç

Kreatif Ekip: İdil Eda Altunışık, Atakan Büyükçula, Nihan Adıyaman, İlkay Öztürk, Ali Akçay

Trafik Direktörü: Ayfer Ören

Strateji Direktörü: Kaan Taylak

Müşteri İlişkileri Grup Direktörü: Yağmur Erengül

Müşteri İlişkileri: Özge Asan, Ece Özmet, Burcu Küçük, Ozan Tolin, Şenay Duman

Sosyal Medya Direktörü: Işıl Şahin

Sosyal Medya Ekibi: Hayri Semerci

Grafik Ekibi: Hasan Yıldırım, Betül Saykan

Prodüksiyon Ekibi: Sıla Salgın, Doğaç Aktan

Yapım Şirketi: Autonomy

Yönetmen: Enis Baruh

Editör: Ulaş Şimşek

Post Prodüksiyon: ToniEffects

Müzik Düzenleme: AudioKollektiv – Ozan Hatipoğlu

İlgili Yazılar