Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

QNET 2024 yılına büyüme hedefi ile giriyor

QNET Türkiye Rusya ve Orta Asya Bölge Genel Müdürü Cem Geyik, şirketlerinin 2024 yılı hedeflerinden söz etti.

150’den fazla ülkede Bağımsız Temsilcileri ile faaliyet gösteren QNET, 2024 yılında pazarın dinamizmine inanıyor. QNET, 2024 yılında da Türkiye’de kadınların ve Z Kuşağı‘nın sektöre ilgisinin artmasına yönelik projeler gerçekleştirmeyi sürdürecek.

QNET, 2023 yılında küresel doğrudan satış sektöründe büyümesini sürdürdü. QNET, sektördeki büyümeyi teşvik etmek ve en iyi uygulamaları benimsemek amacıyla Türkiye Doğrudan Satış Derneği’ne de üye oldu. Sektördeki dayanışmayı büyütme ve iş süreçlerine ortak çözümler geliştirme hedefiyle QNET Türkiye Rusya ve Orta Asya Bölge Genel Müdürü Cem Geyik, 2024 yılından umutlu olduklarını belirtti.

Geyik, “QNET, 25. yılını geride bırakırken doğrudan satışta rol modeliyle büyümesini sürdürecek. Yeni girişimcilerin cesaretlendirilmesi ve bölgesel konumunun güçlendirilmesi için çalışmalar yürütmeye devam edeceğiz. Heyecan verici ve dinamik bir pazardayız. Özellikle Z kuşağı ve kadınların doğrudan satış sektöründe daha fazla yer alması için projelerimizi artıracağız” dedi.

“Türkiye doğrudan satış pazarı yüzde 33 büyüdü

Türkiye’de doğrudan satış sektörünün bir önceki yıla oranla yüzde 33’den fazla büyüdüğüne dikkat çeken Cem Geyik, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Dünya Doğrudan Satış Dernekleri Federasyonu (WFDSA) verilerine göre, Türkiye’nin doğrudan satış sektörü küresel ortalamanın üzerinde büyüyerek etkileyici bir performans sergiledi. Lüks segmente ve kişisel bakım ile yaşam ürünlerine talebin yükseldiğini görüyoruz. Bu büyüme, yeni neslin sadece doğrudan satış şirketlerinin sunduğu benzersiz ürün ve hizmetleri keşfetmekle kalmayıp, aynı zamanda sektörü gelecek vaat eden bir girişim olarak gördüğünü bizlere gösteriyor. DSD üyeliğimizle sektörün büyümesine ve iş birliğine önemli ölçüde katkıda bulunmayı hedefliyoruz”.

İlgili Yazılar
Devamını oku

Boyner’de Üst Düzey Atama

Emrah Bölük, Boyner Büyük Mağazacılık bünyesinde Kategori Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alacak. Fiziksel ve online mağazacılık deneyimini…