Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

ams OSRAM 2024 yılında e-ticarete odaklanacak

OSRAM, 2024 yılı hedef ve stratejilerini açıkladı.

2023 yılında OSRAM markasıyla yüzde 20’nin üzerinde döviz bazlı büyüme elde eden ams OSRAM, 2024 yılında LED ve aksesuar ürün portföyünü genişleterek cirosunu korumayı ve pazar payını artırmayı hedefliyor.

2023 yılını ekonomik problemlere ve alım gücündeki düşüşe rağmen beklentinin üzerinde bir büyüme ile kapattıklarını belirten OSRAM Türkiye Ülke Satış Müdürü Can Sürücü, “2023 yılında özellikle yeni LED lambalarımız ve aksesuar portföyümüz büyük bir ilgi gördü. Bu iki ürün grubumuzda da hedeflediğimiz cironun 2 katından fazla satış yaparak harika bir başarıya ulaştık. 2024 yılında, yeni ürünlerimiz ile daralan piyasa koşullarında pazar payımızı artırmayı planlıyoruz” diye konuştu.

“Azerbaycan pazarını büyütmeye ve e-ticaret alanımızı geliştirmeye odaklanacağız”

Elde ettikleri büyümeden mutluluk duyduklarını ifade eden Can Sürücü 2024 hedeflerine yönelik şunları söyledi: “Önümüzdeki süreçte, Türkiye’deki ekonomik koşullardan dolayı daralan ihracat oranları ve azalan alım gücü gibi faktörler, Türkiye’deki büyüme potansiyelimizi sınırlayabilir. Bu bağlamda, yerel pazardaki değişen dinamiklere adapte olma ve tüketicilere daha etkili bir şekilde ulaşma stratejileri geliştireceğiz. Ayrıca, LED ürün ve aksesuar portföyümüzdeki çeşitliliği artırarak ve inovatif çözümler sunarak, Türkiye’deki ekonomik dalgalanmalara daha dirençli bir konumda olmayı hedefliyoruz. Bununla birlikte, 2023 yılında elde ettiğimiz ciroyu korumayı ve özellikle Azerbaycan pazarını büyütmeyi planlıyoruz. Öte yandan, e-ticaret anlamında da çeşitli işbirlikleri ile son kullanıcılara odaklanarak bu alanda da kendimizi geliştirmeyi düşünüyoruz” dedi.

İlgili Yazılar
Devamını oku

Sandoz Türkiye’de atama

Sandoz Türkiye Ülke Başkanı Cengiz Zaim, mevcut görevine ek olarak, Sandoz Rusya yönetiminde de görev alacak.  Sandoz Türkiye…