Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

A1 Capital’de üst düzey atama

A1 Capital, Üzeyir Doğan’ı Genel Müdür Yardımcısı olarak atadı.

A1 Capital, yaklaşık 20 yıldır sektöründe başarılı çalışmalarda bulunan Üzeyir Doğan’ı Genel Müdür Yardımcısı olarak atadı. Uzman ekibiyle birlikte A1 Capital ailesine katılan Doğan, yeni başarılara imza atmak adına çalışmalara başladı.

Güler Yatırım Holding bünyesinde faaliyet gösteren sermaye piyasalarının öncü kuruluşlarından A1 Capital, üst düzey yönetici kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Hisse senedinden yatırım danışmanlığına, proje finansmanından sermaye artırımına kadar sermaye piyasalarının tüm alanlarında müşterilerine özel çözümler sunan A1 Capital, Genel Müdür Yardımcısı pozisyonuna Üzeyir Doğan’ı getirdi.

Üzeyir Doğan kimdir?

Büyük başarılara imza attığı ekibiyle birlikte A1 Capital bünyesine katılan Üzeyir Doğan, Marmara Üniversitesi İ.İ.B.F. Almanca İşletme Enformatiği mezunu. SPK İleri Düzey, Türev Araçlar, Kurumsal Derecelendirme ve Kredi Derecelendirme lisanslarına sahip olan Doğan; farklı kurumlarda Vadeli İşlemler Uzmanı, Vadeli İşlemler Müdürü, Yatırım Danışmanlığı Müdürü ve Araştırma Müdürü olarak görev aldı. A1 Capital’e geçiş yapmadan önce bir yatırım şirketinde Yurt İçi Piyasalar Grup Başkanı olarak görev yapmaktaydı. Görevde bulunduğu süre içerisinde Araştırma, VIOP, FX, Yatırım Danışmanlığı ve Yatırım Merkezi birimlerini kurdu veya yönetti.

Öğrencilerin mesleki gelişimine katkı veriyor

2008-2022 yılları arasında haftalık yayımlanan Para Dergisi’nde köşe yazarlığı yapan Doğan, birçok dergi ve gazetede dönemsel olarak ekonomi, borsa, finansal piyasalarla ilgili yazılar yazdı. Bu süreçte pek çok yorumu çeşitli medya kuruluşlarında yayımlandı. Finansal piyasalara ilişkin çok sayıda eğitim ve konferansa eğitimci ve konuşmacı olarak katıldı. Sivil toplum örgütlerinde finansal okuryazarlığın artırılması amacıyla çok sayıda eğitim organize etti ve eğitici olarak katkı sağladı. Üniversite öğrencilerinin mesleki ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak için faaliyet gösteren iki ayrı sivil toplum örgütünde mütevelli heyeti üyesi ve mütevelli heyeti başkan vekili olarak görev yapmaktadır.

İlgili Yazılar
Devamını oku

Bocchi Almanya Faaliyetlerine Başladı

Bocchi, yurt dışındaki yeni şirketini, dünyanın önde gelen su, ısıtma ve iklimlendirme fuarı ISH’da sektör profesyonellerine duyurdu. Bocchi,…
Devamını oku

Şirketlere 2022 Yol Haritası

Evrim Kuran, yeni dünyanın başrol oyuncuları arasında yer almak isteyen şirketlere 5 anahtar öneri verdi. Teknolojinin hızlı gelişimi…