Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Türkiye Finans’tan herkes için dijital bankacılık mesajı

Türkiye Finans’ın ‘’Hayat Mobil Bankan Mobil’’ mottosuyla çekilen yeni reklam filmi yayınlandı.

Türkiye Finans, yeni başlattığı reklam kampanyasında dijitalleşen dünya ve bankacılık süreçlerinin ünlü bir baba-oğul üzerinden anlattığı reklam filmi yayına girdi. Türkiye Finans’ın ‘’Hayat Mobil Bankan Mobil’’ mottosuyla çekilen ve sevilen tiyatrocu Behzat Uygur ve oğlu Nejat Uygur’un yer aldığı reklam filmlerinde, her yaştan herkesin keyifli dijital bankacılık deneyimleriyle ürün, hizmet ve avantajlara kolayca ulaşabileceği mesajı veriliyor. 

Dijitalleşmedeki öncü rolü ve yeri zamanı olmayan bankacılık uygulamalarıyla hayatı kolaylaştırmaya devam eden Türkiye Finans, yılın ilk reklam kampanyasıyla ünlü baba-oğul Behzat ve Nejat Uygur eşliğinde dijital bankacılığın farklı nesilleri kapsayan ve ortak paydada buluşturan yönlerine odaklanıyor. Yaptığı tüm inovasyonlarda olduğu gibi dijital dönüşümü de insan odaklı bankacılık anlayışıyla gerçekleştiren Türkiye Finans’ın “Hayat Mobil Bankan Mobil” mottosuyla çektiği reklam filmlerinin ilki televizyon, radyo, açık hava ve dijital kanallardan yayımlanmaya başlandı. 

Sevilen tiyatrocu Behzat Uygur ve oğlu Nejat Uygur’un rol aldığı reklam filmlerinde, bankacılık konusunda daha geleneksel tutumlara sahip babanın, ‘dijital doğanlar’ kuşağından olan oğluyla yaşadığı maceralar eğlenceli bir dille anlatılıyor. Oğul Uygur, babasına Türkiye Finans’ın yenilikçi dijital bankacılık uygulamalarının her yaştan herkes için kolay erişilebilir, kullanıcı dostu, avantajlı ve hayatı kolaylaştıran yönlerini gösteriyor.  

Türkiye Finans reklam filmleri ile kullanıcılarını bankacılık işlemlerinde masrafsızlıktan, günlük hesap ile vade bozulmadan para çekme ve birikim yapmaya, yatırım işlemlerini her an her yerden kolayca gerçekleştirmeye, avantajlı kâr oranlarıyla ihtiyaç finansmanı kullanmaya kadar birçok avantajdan kolay ve hızlı bir dijital bankacılık deneyimiyle yararlanmaya davet ediyor.

Yönetmenliğini Can Pehlivanlı’nın üstlendiği reklam filmi Lokal Reklam Ajansı’nın imzasını taşıyor.

Künye:

Reklamveren: Türkiye Finans
Reklamveren Temsilcileri: Elif Bilge Ceylan, Kaan Uysal, Ali Metin Erel, Mehmet Celal Arkış, Bilal Salih Çelik, Filiz Şimşek Topçam, Meltem Öksüz, Enes Üçüncüoğlu
Reklam Ajansı: Lokal
CCO: Ali Göral
ECD: Gökhan Özdemir
Tasarım Direktörü: Burçak Beşlioğlu
Dijital Kreatif Direktör: Altan Dilek
Group Head: Gözde Dilek
Kreatif Ekip: Okan Pahlı, Melik Turan Ocaklı, Utkucan Yazıcı, İlknur Çayırcık Coşkuntuna, Hasan Rahmi Haliloğlu, Oksal Yeşilok, Ezgi Hasılcıoğulları
Müşteri İlişkileri Direktörü: Gökçe Kurtoğlu Sunal
Müşteri İlişkileri Süpervizörü: Şahika Sukayan
Müşteri İlişkileri Temsilcisi: İpek Sobutay
Yönetmen: Can Pehlivanlı
Yapım şirketi: Norr Production&Co.
Ajans Prodüktörü: Önder Kaymak
Müzik: Opus Jingle

İlgili Yazılar