Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

HDI Fibaemeklilik’ten 13 tehlikeli hastalığı kapsayan ürün

HDI Fibaemeklilik, “Kritik Hastalıklar Teminatlı Prim İadeli Hayat Sigortası” ürününü hizmete sundu.

HDI Fibaemeklilik, sigorta müşterilerine daha kapsamlı ve yenilikçi bir koruma sunmak amacıyla “Kritik Hastalıklar Teminatlı Prim İadeli Hayat Sigortası” ile sektöre önemli bir katkı sundu. Sigorta sektöründe ilk kez prim iadeli bir sigorta ürününde 13 tehlikeli hastalığı teminat kapsamına alan “Kritik Hastalıklar Teminatlı Prim İadeli Hayat Sigortası” ile sigortalılara birçok kolaylık sunuluyor. 

HDI Fibaemeklilik Satış Genel Müdür Yardımcısı Erhan İleri, “Sigorta sektöründe ilk kez prim iadeli bir üründe 13 tehlikeli hastalığı teminat kapsamına alarak, sektörde en çok talep görmeye başlayan kritik hastalıklar riskleri için yeni bir ürünümüzü daha müşterilerimize sunuyoruz. Bu sigorta ürünü ile sigortalılarımızın olası zor dönemlerinde finansal risk ve ihtiyaçlara karşı yaşamlarını kolaylaştırmayı, yalnızca tedavi süreçlerine odaklanmalarını istiyoruz” diye konuştu. 

“Kritik Hastalıklar Teminatlı Prim İadeli Hayat Sigortası” ile prim iadeli bir üründe ilk kez 13 tehlikeli hastalık teminat kapsamına alındı. Böylece kanser, kalp krizi, inme, koroner arter cerrahisi, böbrek yetmezliği, felç, multiple skleroz (MS), körlük, kalp kapakçığı değişimi, aort ameliyatları, koma ve ciddi yanıklar teminata dahil edildi. Aynı zamanda kalp, akciğer, karaciğer, ince bağırsak, böbrek ve kemik iliği olmak üzere önemli organ nakilleri de bu sigorta ürününün kapsamında yer alıyor.

“Kritik Hastalıklar Teminatlı Prim İadeli Hayat Sigortası” kapsamında, 18-53 yaş aralığında olan sigortalılar, minumum 20 dolar veya euro ile sisteme giriş yapabilecek. Aylık, 3 aylık, 6 aylık ve yıllık olarak ödemelerini yapabilecek sigorta sahipleri, 12 ile 20 yıl arasında sigortalı kalarak, maksimum 55 bin dolar ya da 50 bin euro tutarında tehlikeli hastalık,yaşam ve vefat teminatı alabilecek. 

Vefat teminatı, yaşam teminatı ve 13 tehlikeli hastalığı kapsayan teminatlarda, ilk etapta HDI Fibaemeklilik acenteleri, HDI Fibaemeklilik çağrı merkezi, Fibabanka Şubeleri üzerinden sisteme kayıt olunabilecek. Kullanıcılarına vergi avantajı, riskin gerçekleşmemesi durumunda süre sonunda ödenen primlerin iadesi gibi kolaylıklar sunan “Kritik Hastalıklar Teminatlı Prim İadeli Hayat Sigortası”nda birinci yıl sonunda ödemeye ara verme (tenzil) ve erken ayrılma (iştira) hakkı ile 15 günlük cayma bedeli iade hakkı da tanınıyor. 

Sigorta ürünü hakkında bilgi veren HDI Fibaemeklilik Satış Genel Müdür Yardımcısı Erhan İleri, şunları söyledi: 

“Sigorta sektöründe ilk kez prim iadeli bir üründe 13 tehlikeli hastalığı teminat kapsamına alarak, sektörde sigortalılarımızdan gelen önemli bir talebi hayata geçirmiş olduk. HDI Fibaemeklik olarak “Kritik Hastalıklar Teminatlı Prim İadeli Hayat Sigortası” ile sigortalılarımıza kritik hastalıklara karşı korunma ve olası vefat durumunda ailelerine destek olmayı amaçladık. Sunduğumuz bu yeni hayat sigortası ürünü ile sigortalılarımızın olası zor dönemlerinde hayatlarını finansal ihtiyaçlar için kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Sektöre sigortalılarımızın ihtiyaçlarını analiz edip yeni ürünler ve destekleyici teminatlar ile katkı sağlama misyonumuzu artırarak sürdürmek için çalışmaya devam edeceğiz.”  

20 yıla kadar süren birikim olanağı sunan “Kritik Hastalıklar Teminatlı Prim İadeli Hayat Sigortası”, yaşa ve ödenen prim miktarına göre değişmeksizin bin dolar/euro vefat teminatı da sunuyor. 

İlgili Yazılar
Devamını oku

BigChefs, halka arz ediliyor

BigChefs’in halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu’nca onaylandı. Türkiye’nin lider full servis restoran zinciri markası BigChefs, halka arz ediliyor. 3-4-5 Mayıs tarihlerinde…