Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Cochlear Türkiye’nin yeni Pazarlama Müdürü İrem Durukan oldu

İrem Durukan, Cochlear Türkiye’nin yeni Pazarlama Müdürü oldu.

Cochlear’ın Türkiye organizasyonunda önemli bir atama gerçekleşti. Satış, iş geliştirme ve pazarlama alanlarında 20 yıllık deneyime sahip olan İrem Durukan, Cochlear Türkiye’nin yeni Pazarlama Müdürü oldu. Birçok önde gelen uluslararası ilaç ve medikal şirkette yöneticilik görevi üstlenen İrem Durukan, şimdi ise Cochlear Türkiye’nin de içinde bulunduğu Azerbaycan ve Gürcistan bölgesindeki pazarlama stratejilerini yönetecek.

Kullanıcıların yaşama kesintisiz bağlanmasına olanak tanıyan ve “Hear now. And Always” (Şimdi ve Her Zaman Duy) felsefesi ile yenilikçi işitme teknolojilerinin mimarı olan Cochlear, özel insan kaynağını güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak Pazarlama Müdürlüğü görevine deneyimli iş insanı İrem Durukan’ı getiren Cochlear Türkiye, gerçekleştirdiği bu atama ile şirketin stratejik iletişim ve pazarlama hedeflerinde daha da hızlı ilerlemeyi amaçlıyor.   

20 yıllık deneyimiyle Cochlear Türkiye’nin pazarlama stratejilerini yönetecek

İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olan İrem Durukan, Pazarlama ve Yönetim Yüksek Lisansı’nı Yeditepe Üniversitesi’nde tamamladı. 2004 yılında Pfizer Hayvan Sağlığı ile başlayan kariyer hayatı, Eczacıbaşı Baxter ve Sanofi Pasteur şirketlerinde Satış Temsilciliği rolü ile devam etti. 2011-2012 tarihleri arasında Becton Dickinson şirketinde Ürün Uzmanı ve Bölge Satış Müdürü pozisyonlarında çalışan Durukan, ardından Bard Medical Care Türkiye’de 6 yıl boyunca Satış ve Pazarlama Müdürü olarak görevini sürdürdü. Durukan, 2019-2023 tarihleri arasında Becton Dickinson EMEA bölgesi Pazarlama rolünde İlaç Yönetimi Çözümleri iş biriminde çalıştı. Aralık 2023 itibariyle Cochlear Türkiye’de Pazarlama Müdürü olarak çalışmaya başlayan Durukan, Cochlear Türkiye’nin de içinde bulunduğu Azerbaycan ve Gürcistan bölgesinde önceki başarılı bölgesel pazarlama çalışmalarını devam ettirerek pazarlama stratejilerini yönetecek.

İlgili Yazılar