Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Yorglass’ta yeni CEO dönemi

Barış Karaadak, Yorglass’ın yeni CEO’su oldu.

Yorglass, üst düzey bir atama gerçekleştirerek yarım asırlık tarihinde yeni bir döneme girdi. Kariyer hayatında otomotiv, elektronik ve ticari soğutucu gibi birçok lokomotif sektörde önemli görevler alan Barış Karaadak, Yorglass’ın yeni CEO’su oldu. Bayrağı Yorglass Yönetim Kurulu Başkanı Semavi Yorgancılar’dan alan deneyimli iş insanı Karaadak, görevine 1 Ocak 2024 itibariyle başladı. CEO’luk koltuğunu Barış Karaadak’a devreden cam dünyasının duayen ismi Semavi Yorgancılar ise Yönetim Kurulu Başkanı olarak Yorglass’a stratejik kararlarda yol göstermeye devam edecek. 

Otomotiv, elektronik ve ticari soğutucu gibi birçok lokomotif sektörde üst düzey görevler alan Barış Karaadak, bundan sonraki süreçte Yorglass’ın kuruluş felsefesi, değerleri, hedefleri ve stratejileri doğrultusunda şirkete liderlik edecek. 21 yıllık deneyimiyle bugüne kadar 3 binden fazla insanı yöneten ve sayısız başarıya ismini yazdıran Barış Karaadak; Satış ve Pazarlama, Finans, Üretimin her türlü operasyonu, Müşteri Yönetimi, Yalın Yönetim, İnsan Kaynağı, Dijital Dönüşüm ve Tedarik Zinciri gibi uzmanlıklarda çapraz yönetim tecrübesiyle öne çıkıyor.

Vizyonu ve deneyimi ile Yorglass’a güç katacak

Galatasaray Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunu olan Barış Karaadak, Mercedes Benz’de başladığı kariyerine Autoliv ve Aptiv’de devam etti. Metalfrio Solutions’da COO ve Coşkunöz Holding Metal Form Şirketi’nde Genel Müdür olarak büyük başarılar elde eden Karaadak şimdi ise bilgi birikimi ve deneyimi ile Yorglass’ın yarım asırlık başarı yolculuğuna önemli katkılar sunmaya hazırlanıyor.

İlgili Yazılar