Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Paynet ürün satışını kolaylaştıran çözümler sunuyor

Paynet, işletmelerin ürünlerini daha kolay satmasına olanak sağlayan çözümler üretiyor.

Paynet, işletmelerin ürünlerini daha kolay satmasına ve finans süreçlerini daha verimli hale getirmelerine olanak tanıyan yenilikçi uçtan uca finans çözümleri sunuyor.

Tüketici alışkanlıklarının ve davranışlarının hızla değiştiği günümüzde tüketiciler satın alma deneyimini iyileştiren ve sorunsuz hale getiren çözümlere ihtiyaç duyuyor. Tüketicilerin ödeme süreçlerini de kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde tamamlamasına olanak tanıyan çözümler işletmelerin müşteri memnuniyetini artırmasını sağlıyor. Türkiye’nin ödeme sistemleri alanında öncü fintech şirketi Paynet, ürün portföyünü tüketicilerin ve üye işyerlerinin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak şekillendiriyor.

Paynet Ürün, Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kocatürk, Paynet olarak yalnızca işletmeler için ödemelere aracılık eden bir şirket değiliz. Paynet’in çözüm ekosisteminde yer alan üye işyerleri ve onların müşterilerindeki karşılığını merak ediyoruz. Ürünlerimizi kendimiz tasarlamak yerine deneyim nasıl, ödeme konusunda herhangi bir sıkıntı yaşıyor musunuz, sizce nasıl olmalı gibi sorular soruyoruz. Hem üye işyerleri hem de müşterilerinin yaşadıkları sıkıntıları ortadan kaldırmak ve deneyimi çok daha iyi bir hale getirmek için ne gibi alternatif çözümler oluşturabileceğimizi ve ödeme yöntemleri geliştirebileceğimizi değerlendiriyoruz. Bütün ürünlerimizi, süreçlerimizin nasıl çalıştığını üye işyerlerinden ve müşterilerinden dinleyip bu ihtiyaçlar doğrultusunda olgunlaştırdığımız bir süreç yaşıyoruz. Müşterilerin ön planda olduğu kapsamlı ürün portföyümüz dahilinde sunduğumuz esnek çözümlerle hem üye işyerlerinin hem de müşterilerinin hayatını kolaylaştırıyoruz” dedi.

Türkiye’nin 81 ilinde yılın 365 günü 7/24 aktif hizmet veren Paynet, yüzde 98 müşteri memnuniyetiyle faaliyet gösteriyor.

Paynet Bayi Ağım çözümü ödeme süreçlerini otomatik hale getiriyor

Bayi ağı olan ve büyümek isteyen üye işyerleri için özel olarak tasarlanan Paynet Bayi Ağım Çözümü, özellikle bayi ve alt bayilere sahip olan işletmelere, nakit yönetimi ve tahsilat süreçlerini kolaylaştırma konusunda benzersiz bir avantaj sunuyor. Üreticiden başlayarak nihai tüketiciye kadar olan satış sürecinde, tahsilat işlemleri Paynet Bayi Ağım Çözümü ile otomatikleşiyor. Bayi ve toptancıların yaptığı satışların ödemesi anında alınıyor ve vade ve kur riskine karşı koruma sağlıyor. Ödeme süreçlerinin otomatikleşmesi, operasyonel iş yükünü ve POS mutabakatı için harcanan zamanı azaltıyor. Bayilerin ve toptancıların müşterisinden aldığı ödemeler belirlenen oranlarda, süpürme modeli ile otomatik olarak hesaplara paylaştırılıyor. ERP ve CRM programlarına entegrasyon ile tüm işlemler otomatik olarak muhasebeleştirilebiliyor. Taksit ve kampanya seçenekleriyle bayi satış hacimlerinin artmasına yardımcı oluyor.

PayPOS maliyetleri azaltıyor ve kartlı ödemeleri kolaylaştırıyor, PayKredi İşletmelere ve Müşterilere Özel Krediyle Ödeme İmkânı sunuyor

Paynet üye işyerleri, PayPOS ile cep telefonu, tablet, kiosk veya el terminali gibi NFC/temassız özelliği bulunan tüm Android cihazları fiziksel POS’a dönüştürebiliyor ve saniyeler içinde istedikleri yerden hızlı ödeme alabiliyor. Bu uygulama ile üye iş yerlerinin POS cihazı yatırım maliyetleri de ortadan kalkıyor. Üye işyerleri sahada da ödemelerini PayPOS ile kolayca alabiliyorlar. Müşteriler ise diledikleri yerden temassız, hızlı ve ihtiyaç halinde taksitle ödeme imkânı ile alışverişin keyfini çıkarıyorlar.

Kredi ile ödeme alma çözümü olan PayKredi ile işletmeler, kart limiti yetersiz kaldığı için alışverişini tamamlayamayan, kart limitini doldurmak istemeyen veya daha uzun vade talep eden müşteriler için alternatif bir ödeme yöntemi sunmuş oluyor. İşletmeler, müşterilerine sundukları taksitli ödeme deneyimiyle satış hacmini artırırken, müşterileri kart limitlerini doldurmadan, banka şubesine gitmeden, herhangi bir evrak ibraz etmeden dakikalar içinde online kredi kullanıp alışverişlerini tamamlayabiliyorlar.

Paylink ödemelerin kart bilgileri satıcıyla paylaşılmadan uzaktan yapılabilmesini sağlıyor

Paynet, kart bilgisini paylaşmak istemeyen ya da uzaktan ödeme yapmak isteyen tüketicilerin hızlı ve güvenli bir şekilde ödeme yapmalarına olanak tanıyor. Paynet üye işyeri Paylink çözümü ile müşterilerinden konumdan bağımsız, uzaktan ödeme alabiliyor. Müşteriler kendilerine SMS, e-posta veya Whatsapp aracılığıyla Paynet tarafından geliştirilen güvenli altyapı üzerinden sağlanan bağlantıdaki alana kart bilgilerini girip isteğe bağlı olarak taksit seçeneğini tercih ederek ödeme yapabiliyor, kartını saklayabiliyor veya daha öncesinde sakladığı kartları ile ödeme gerçekleştirebiliyor. Müşteriler ayrıca banka cüzdan uygulamalarından kendisinin kullandığı uygulamayı seçerek de ödemesini gerçekleştirebiliyor.

Tedarikçi Ödemeleri çözümü nakit akışını yönetmeyi kolaylaştırıyor

Paynet Tedarikçi ödemeleri çözümü, işletmelerin tedarikçilerine taksitle ödeme yapmalarını, çek-senet döngüsünden kurtulmalarını ve nakit akışını kolayca yönetebilmelerini sağlıyor. Tedarikçi Ödemelerini kullanan üye işyerleri ödemelerini ertesi gün alabiliyor. Çözüm aynı zamanda işletmelerin tedarikçilerle herhangi bir sözleşme imzalamalarına gerek kalmadan 18 aya kadar taksitle ödeme yapmalarına olanak tanıyor.

Açık Bankacılık Hizmeti ile tüm banka hesapları tek ekrandan yönetilebiliyor.

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından ekim ayında verilen Paynet Açık Bankacılık lisansı kapsamında işletmeler tüm banka hesaplarındaki nakit akışını anlık takip edebiliyor ve yönetebiliyor, ödemeleri ve tahsilatları tek tuşla görebiliyor, hesaplar arasında hızlı ve kolay para aktarımı yapabiliyor ve Muhasebe/ERP uygulamalarını entegre edebiliyor.   

Paynet’in müşteri deneyimini iyileştirmeye odaklanan yenilikçi çözümleri müşterilerin alışveriş deneyimini en üst düzeye çıkarırken işletmelerin finansal yönetimlerini daha etkili bir şekilde gerçekleştirmelerine yardımcı olarak, rekabet avantajı elde etmelerine ve müşteri sadakatini artırmalarına olanak tanıyor. Paynet, bu benzersiz çözümleri ile işletmelerin büyümesine katkıda bulunuyor ve finansal işlemleri daha verimli ve kullanıcı dostu hale getiriyor.

İlgili Yazılar